Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ πιστεύει ότι το FA μπορεί να σώσει τη σεζόν, τα ΜΜΕ «βλέπουν»… απόλυση

Την ώρα τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα απομακρυνθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να διασώσει την θλιβερή σεζόν, κατακτώντας το FA Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει το Σάββατο 25/5 να σώσει την ίσως χειρότερη σεζόν από τότε που αποχώρησε ο μεγάλος Σερ Άλεξ, καθώς αντιμετωπίζει στον τελικό του Κυπέλλού Αγγλίας (FA Cup) την υπερηχητική Μάντστεστερ Σίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όλα έχουν να κάνουν με τα τρόπαια»

«Όλα έχουν να κάνουν με τα τρόπαια», είπε ο Τεν Χαγκ προς του δημοσιογράφους την Πέμπτη (23/5) σε συνέντευξη Τύπου συμπληρώνοντας: «Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν υπήρξαν τόσα πολλά τρόπαια στον σύλλογο, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε δύο σε δύο χρόνια», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην κατάκτηση του League Cup την περασμένη σεζόν.

Ο Ολλανδός αρνήθηκε πάντως να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για αν το ματς του Σαββάτου θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος του αγώνας στη Γιουνάιτεντ.

«Δεν έχω τίποτα να πω, απλώς επικεντρώνομαι στη δουλειά που πρέπει να κάνω και αυτή είναι να κερδίσω το παιχνίδι το Σάββατο και μετά συνεχίζουμε στο έργο μας. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τρόπαια. Το Σάββατο έχω την ευκαιρία να το πετύχω και κερδίσαμε αυτή την ευκαιρία ως ομάδα. Μετά από κάθε σεζόν το αναθεωρείς και βλέπεις πού βρίσκεσαι στο πρότζεκτ που έχεις και ποια πράγματα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας 12 φορές, αλλά έχει μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους τελικούς της, το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στην παράταση το 2016, ενώ ηττήθηκε από τη Σίτι με 2-1 στον περσινό τελικό στο Γουέμπλεϊ.

«Ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι ένα μεγάλο γεγονός και είμαστε εκεί. Ακόμη και σε μια σεζόν που είχε πολλά προβλήματα, είμαστε εκεί. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια ευκαιρία. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το πετύχουμε. Πρέπει να το πιστέψουμε. Ξέρουμε ότι συχνά απέναντι σε κάθε καλό αντίπαλο παίζουμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο κι αυτό πρέπει να γίνει και το Σάββατο».


Πηγή