Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χαμογελά ξανά η Εβελίνα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Χαμογελά ξανά η Εβελίνα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Πριν από τρεις μήνες, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγο του Εβελίνα Βαρσάμη έπειτα από 2,5 ολόκληρα χρόνια που νοσηλευόταν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Εβελίνα θέλησε να μοιραστεί ένα όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αυτό, η Εβελίνα ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Κωνσταντίνου Αγγελίδη και στη φωτογραφία κυριαρχεί το τεράστιο χαμόγελο της. «Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!» έγραψε η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο συζητήθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του παρουσιαστή, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρεία του. Μάλιστα, στην αγωγή περιγραφόταν και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το ατύχημα.

«Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη», αναφερόταν μεταξύ άλλων.


Πηγή