Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Χαμός με την Ελένη Φιλίνη στο Πρωινό: Ενταση με Λιάγκα και Σκορδά για τον Παύλο Χαϊκάλη

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα η Ελένη Φιλίνη. Οταν όμως η συζήτηση πήγε στον Παύλο Χαϊκάλη και την παραλίγο συνεργασία τους στο «Νικοτιτανικός», οι τόνοι ανέβηκαν.

Αρχικά η Ελένη Φιλίνη δεν ήθελε να μιλήσει εκ μέρους του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο θα έπαιζαν μαζί στην παράσταση. «Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε» είπε από την πλευρά της η Ελένη Φιλίνη και δεν σταμάτησε να λέει ξανά και ξανά ότι δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Τότε, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά και διευκρίνισε πως δεν θέλει να πάρει θέση σε όλο αυτό, με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει εξηγώντας ότι ο ηθοποιός είπε ψέματα στο θέμα της παράστασης.

«Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» συνέχισε η Ελένη Φιλίνη μην μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά εξέφρασαν και πάλι τη διαφωνία τους και οι τόνοι της συζήτησε ανέβηκαν κατακόρυφα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να βγαίνει από τα ρούχα της. «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;», είπε έξαλλη η ηθοποιός.

Ύστερα από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Λιάγκας προκάλεσε και προσκάλεσε τον Παύλο Χαϊκάλη να έρθει καλεσμένος στο Πρωινό. «Μακάρι να έρθει ο Παύλος εδώ, εγώ τον προκαλώ και προσκαλώ να έρθει. Η δημοκρατία θα νικήσει» είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε, η Φαίη Σκορδά έδειξε να ενοχλείται.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Φιλίνη και ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν να συνεργαστούν στην θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός» στην Κύπρο. Τελικά η Ελένη Φιλίνη αποχώρησε από την παράσταση λόγω ενός προβλήματος υγείας αλλά έτσι κι αλλιώς λίγες ημέρες αργότερα το «Νικοτιτανκός» κατέβηκε από την λόγω χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελένη Φιλίνη: Δείτε πως η συζήτηση για τον Παύλο Χαϊκάλη έφερε ένταση


Πηγή