Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τι γράφει ο Αλβανικός Τύπος για την παράδοση του 20χρονου

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με τον 20χρονο ύποπτο από την Αλβανία που παραδόθηκε στις αρχές, τα αλβανικά ΜΜΕ «παίζουν» ως πρώτο θέμα την ανθρωποκτονία και τη δράση του νεαρού φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday.gr.

«Ο 20χρονος Αλβανός που σκότωσε νεαρό άνδρα στην Ελλάδα παραδόθηκε στην Κορυτσά», ο τίτλος του balkanweb.com, ενώ το Korrieri.com.al γράφει:

«Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Rogers Demirazi παραδίδεται στην αστυνομία της Κορυτσάς, αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα»



Το shekulli.com.al παράλληλα γράφει:

«Ο 20χρονος Αλβανός που σκότωσε νεαρό άνδρα στην Ελλάδα παραδόθηκε στην Κορυτσά»

Το panorama.com.al γράφει:

«Στην Αστυνομία της Κορυτσάς παραδόθηκε ο Αλβανός που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του Έλληνα νεαρού. Ο Ρότζερς Ντεμιράζι έγινε γνωστό ότι εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά τις διαδικασίες αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα»

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ δήλωσε μετά του δικηγόρου του επί λέξη πως «έχω μετανιώσει που έφυγα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί».

Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να παραδέχεται ότι ήταν παρών στον τόπο δολοφονίας του Άλκη αλλά αρνείται πως μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Έχει ενημερωθεί ο αστυνομικός σύνδεσμος της ελληνικής πρεσβείας και ετοιμαζεται η διαδικασία της έκδοσής του. Παράλληλα, έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εκδοθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος σημειώνεται πως έφυγε για την Αλβανία μαζι με τον πατέρα και τη γιαγιά του έφυγε και μέσω Κρυσταλόπηγής κρύφτηκε στην Κορυτσά. Χθες εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και σήμερα.


Πηγή