Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Χεορχίνα Ροντρίγκεζ: Η απώλεια του Angel δεν ήταν η πρώτη μας τραγωδία -Τι αποκαλύπτει η σύντροφος του Ρονάλντο

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez καλωσόρισαν την κόρη τους Bella Esmeralda στον κόσμο με έναν πολύ γλυκόπικρο τρόπο, με την τραγική απώλεια δηλαδή του δίδυμου αδελφού της Bella, Angel.

Τώρα, η 29χρονη Ισπανίδα influencer αποκάλυψε ότι είχε υποστεί τρεις αποβολές στο παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάθε φορά που πήγαινα στο γυναικολόγο, το βράδυ έβλεπα εφιάλτες γιατί ανησυχούσα για το σε τι θέση θα ήταν, πώς θα ήταν ο τοκετός, αν θα ήταν καισαρική τομή. Φοβόμουν πολύ σε κάθε υπέρηχο. Ένιωθα μεγάλη ένταση γιατί είχα τρεις προηγούμενες αποβολές και γύρισα σπίτι κομμάτια» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ περιέγραψε τις επισκέψεις της στον γυναικολόγο ως «φρικτές, γιατί πάντα έκανα εμετό».

Λίγο αφότου η Georgina γέννησε τον Απρίλιο του 2022, αυτή και ο 38χρονος Ρονάλντο, ανακοίνωσαν τον θάνατο του Angel αποτίοντας φόρο τιμής στο Διαδίκτυο.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξή τους.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι σε αυτή την απώλεια και ζητάμε ευγενικά ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Το αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα» έγραψε ο διάσημος ποδοσφαιριστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ κάνει τις αποκαλύψεις σοκ στη νέα σειρά του ντοκιμαντέρ του Netflix, «I Am Georgina».

Εκτός από την Bella, έχει άλλη μια κόρη με τον Ρονάλντο, την 3χρονη Alana, ενώ ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επίσης έναν γιο, τον Cristiano Jr, 12 ετών – την ταυτότητα της μητέρας του οποίου δεν αποκάλυψε ποτέ – και τα τετράχρονα δίδυμα Eva και Mateo, τα οποία απέκτησε με μια Αμερικανίδα παρένθετη μητέρα.

Πώς είπαν στα υπόλοιπα παιδιά για την απώλεια του μωρού

Η Χεορχίνα, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα παιδιά του Ρονάλντο σαν δικά της, λέει ότι δεν είπε αμέσως στα άλλα παιδιά της ότι ο Angel δεν είχε επιζήσει, αντίθετα είπε ότι θα γεννιόταν λίγο αργότερα από την αδερφή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια λέει: «Γεννήθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα. Η πολυαναμενόμενη στιγμή φτάνει και η καρδιά σου σταματά. Η Bella γεννήθηκε δυνατή και υγιής, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε. Ρωτάς τον εαυτό σου πώς θα συνεχίσεις. Δεν ήμουν έτοιμη να δεχτώ ή να αναγνωρίσω αυτό που μου είχε συμβεί και δεν ήμουν έτοιμη να το πω στα παιδιά μου.

Καθώς είχα ακόμα
κοιλιά, τους είπα ότι ο Angel θα περίμενε
ακόμα λίγο για να γεννηθεί, μέχρι που ο
Κρις τους είπε ότι ο Angel ήταν στον
Παράδεισο. Αυτή ήταν μια δόση
πραγματικότητας».

Ο Ρονάλντο έχει
μιλήσει στο παρελθόν για τις δύσκολες
συζητήσεις που έπρεπε να κάνει με τα
άλλα παιδιά του όταν επέστρεφαν σπίτι
από το νοσοκομείο χωρίς τον Angel.

Είπε συγκεκριμένα στον Piers Morgan στο TalkTV: «Στην αρχή η Gio (Georgina) έφτασε στο σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να λένε, “Πού είναι το άλλο μωρό;” Είχα μια συζήτηση με τον Κριστιάνο (Τζούνιορ) εκείνη την ημέρα, γιατί είναι 12 ετών, ξέρει, καταλαβαίνει τα πάντα και είχα μια ωραία συζήτηση μαζί του. Κλαίγαμε μαζί στην κρεβατοκάμαρά του και του εξηγήσαμε και καταλαβαίνει, αλλά με τον ίδιο τρόπο ήταν λίγο μπερδεμένος.

«Τα άλλα στην αρχή, αρχίζουν να λένε, “Μαμά, πού είναι το άλλο μωρό, μπλα μπλα μπλα”. Και ξέρετε, είχε λίγη κοιλιά γιατί είχε δύο, είναι μια δύσκολη διαδικασία. Και μετά από μια εβδομάδα λέω, “Ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι ο Angel, πήγε στον Παράδεισο”».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν επιστρέψει η Χεορχίνα από το νοσοκομείο, η αδερφή της Ιβάνα βοήθησε αφαιρώντας την κούνια και το αρκουδάκι που είχε ετοιμάσει η Χεορχίνα για τον Angel στο σπίτι στο Τσεσάιρ όπου ζούσε τότε η οικογένεια. Φέτος μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία, αφού ο Ρονάλντο υπέγραψε στην ομάδα της Ριάντ Αλ-Νασρ.

Η ανάρτηση με την είδηση πως περιμένουν δίδυμα
Η ανάρτηση με την είδηση πως περιμένουν δίδυμα

Μετά την αναταραχή του περασμένου έτους, η Χεορχίνα ανακάλυψε ότι το να είναι μαμά της Μπέλα, της έδωσε κάποια παρηγοριά.

Η ίδια λέει: «Έχει καταφέρει να γεμίσει σε κάποιο βαθμό αυτή την τρύπα που υπάρχει στη ζωή μου. Όταν μεγαλώσει και της πούμε τι συνέβη, θα είναι πολύ περήφανη για όσα έχει πετύχει. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος. Κάθε φορά που κοιτάζω την Bella αναρωτιέμαι, «Θα ήταν έτσι ο Angel;”».

«Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη να το σκεφτώ, σαν να μην το έχω αποδεχτεί ακόμα. Πάντα λέω στα παιδιά μου, ‘Ο μικρός σας αδερφός είναι στον ουρανό, δεν θέλει να περπατήσει, θέλει να πετάξει. Κάθε φορά που κοιτάς τον ουρανό, σκέψου τον».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ντοκιμαντέρ, η Χεορχίνα κινηματογραφείται να κάνει ένα τατουάζ, που πιστεύεται ότι είναι στη μνήμη του Angel, και ο Ρονάλντο είπε ότι κρατά τις στάχτες του γιου του μαζί του στο σπίτι, καθώς και εκείνες του πατέρα του José, ο οποίος πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005.

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez
Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez / Φωτογραφία Joel C Ryan/Invision/AP

«Είμαστε ένα ωραίο ζευγάρι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Χεορχίνα εργαζόταν ως πωλήτρια με 10 λίρες την ώρα στο κατάστημα Gucci στη Μαδρίτη και είχε πει στο παρελθόν ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί να κάνουν μια σειρά από ραντεβού προς τα τέλη του 2016.

Στη νέα σειρά του Netflix, η Χεορχίνα, η οποία έχει πλέον 47 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ευχαριστεί τον σύντροφό της για την «άνευ όρων υποστήριξη και αγάπη» και τη βοήθειά του σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

O Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 4 παιδιά του
O Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 4 παιδιά του

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ομοίως, ο Ρονάλντο
μίλησε για την υποστήριξη που του έδωσε
η Χεορχίνα. «Είναι πολύ ώριμη για αυτή
την ηλικία. Είμαστε λοιπόν ένα ωραίο
ζευγάρι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον,
οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είναι
στο πλευρό μου», ανέφερε μεταξύ
άλλων.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι
η Χεορχίνα προσπαθεί να είναι όσο πιο
δυνατή μπορεί για χάρη της ίδιας και
της οικογένειάς της.

«Η ζωή είναι δύσκολη, η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή. Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων».

Έχοντας αναλάβει τον ρόλο της μητέρας για όλα τα παιδιά του Ρονάλντο, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ λέει ότι αισθάνεται «σαν σούπερ μαμά και Σούπερ γυναίκα».

Το διάσημο ζευγάρι σε πρόσφατες διακοπές στο Ντουμπάι
Το διάσημο ζευγάρι σε πρόσφατες διακοπές στο Ντουμπάι

Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, δεν ακούγεται ότι θα κάνουν άλλα παιδιά. Ο Ρονάλντο, είπε ότι αυτός και η Τζορτζίνα είναι ικανοποιημένοι με την οικογενειακή τους οργάνωση και σχεδιάζουν να απολαύσουν το χρόνο τους με τα παιδιά τους όσο είναι μικρά. «Δεν σκέφτομαι περισσότερα παιδιά τώρα, νομίζω ότι τελειώσαμε, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε το μέλλον, μόνο ο Θεός ξέρει».

Ωστόσο, ο γάμος ακούγεται σαν να είναι στα σχέδιά τους, καθώς ο Ρονάλντο λέει ότι θα ήταν όνειρο της μαμάς του Μαρίας να δει τον και την Χεορχίνα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα παντρευτούμε μια μέρα, σίγουρα», είπε. «Είναι και το όνειρο της μαμάς μου. Γιατί όχι; Είναι υπέροχο».

Μιλώντας για τη Χεορχίνα, είπε: «Είναι φίλη μου. Συζητάμε. Της ανοίγω την καρδιά κι εκείνη μου ανοίγει την καρδιά της. Δεν το σκέφτομαι τώρα, αλλά μπορώ να δω στο μέλλον ότι το αξίζω, της αξίζει. Αλλά είναι κάτι που δεν έρχεται τώρα στα σχέδιά μου, αλλά στο μέλλον ναι, θέλω».


Πηγή