Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χιου Τζάκμαν: Αποκάλυψε σπαραχτικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του πατέρα του Κρίστοφερ

Ο Χιου Τζάκμαν μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας The Son.

Τραγική ειρωνεία ότι ο Κρίστοφερ Τζάκμαν έφυγε από τη ζωή πέρυσι την «Ημέρα του Πατέρα», ακριβώς πριν ο «Wolverine» ξεκινήσει τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας The Son, που περιγράφει την προβληματική σχέση μεταξύ ενός πατέρα και του έφηβου γιου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Variety για τη νέα του ταινία, ο Τζάκμαν -ο οποίος μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα του η οπαία τον παράτησε- εξήγησε τον λόγο που δεν πήρε άδεια από τη δουλειά για να θρηνήσει την οικογενειακή του τραγωδία.

Ο Χιου Τζάκμαν και ο αγαπημένος του πατέρας / Instagram
Ο Χιου Τζάκμαν και ο αγαπημένος του πατέρας / Instagram

«Ο πατέρας μου δεν έχασε ποτέ ούτε μια μέρα στη δουλειά του. Τον ένιωθα. Ήξερα ότι αν μπορούσε να μου μιλήσει, θα έλεγε: “Πρέπει να πας στη δουλειά! Τι λες;” Ένιωσα την παρουσία του στο πλατό », είπε ο ηθοποιός.

Ο 54χρονος σταρ του Μπρόντγουεϊ συνέχισε να μοιράζεται περισσότερες προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του μπαμπά του, αποκαλύπτοντας ότι ήξερε πως το τέλος πλησιάζει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φαινομενικά είχε φύγει… ψυχικά», είπε ο Χιου Τζάκμαν. «Θα χαμογελούσε ακόμα λίγο. Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να πεθάνει σωματικά, αλλά ήξερα ότι ήταν ένα είδος αντίο».

Στον απόηχο του θανάτου του πατέρα του, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ασχολήθηκε με το τραυματικό αυτό θέμα στα γυρίσματα της ταινίας The Son.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Variety
Το εξώφυλλο του περιοδικού Variety

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Laura Dern, απασχολούσε ψυχολόγους στα γυρίσματα για να παρέχουν υποστήριξη στο καστ και το συνεργείο, καθώς πρόκειται για ένα δακρύβρεχτο φιλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το θέμα ήταν πραγματικά δύσκολο. Πολλές μέρες, τα μέλη του cast έλεγαν: ‘Χρειάζομαι βοήθεια’, ενώ kάποιοι από αυτούς έφευγαν για λίγες ώρες», είπε ο Τζάκμαν.

Ο Χιου Τζάκμαν μοιράστηκε για πρώτη φορά την είδηση ​​του θανάτου του πατέρα του Κρίστοφερ στις 6 Σεπτεμβρίου 2021. Ο γεννημένος στη Βρετανία λογιστής ήταν 84 ετών όταν έφυγε από τη ζωή.

«Τις πρώτες πρωινές ώρες της Ημέρας του Πατέρα, ο μπαμπάς μου πέθανε ειρηνικά», είχε γράψει τότε ο σταρ των X-Men στο Instagram.

«Και ενώ υπάρχει βαθιά θλίψη, είμαι γεμάτος με τόση ευγνωμοσύνη και αγάπη. Ο μπαμπάς μου ήταν, με μια λέξη, εξαιρετικός. Αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, στη δουλειά του και στην πίστη του. Προσεύχομαι ότι είναι τώρα σε ειρήνη με τον Θεό», είχε σημειώσει ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κρίστοφερ Τζάκμαν μεγάλωσε μόνος τα τρία παιδιά του, τον Χιου και τους Ίαν και Ραλφ ως ανύπαντρος πατέρας στο Σίδνεϊ, αφού η σύζυγός του Γκρέις ΜακΝιλ επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο με τις κόρες τους Ζόι και Σόνια. Ο Χιου ήταν μόλις οκτώ ετών τότε.

Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος παντρεύτηκε τη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φέρνες το 1996, αποτίμησε συχνά φόρο τιμής στον λατρεμένο του πατέρα, καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, περιγράφοντάς τον ως τον «βράχο» του σε μια συνέντευξη στο «60 Minutes» το 2012.


Πηγή