Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Χρήστος Λούλης: Έχω καβάτζα μέχρι το Πάσχα – Θα κάνω το εμβόλιο

Χρήστος Λούλης: Έχω καβάτζα μέχρι το Πάσχα – Θα κάνω το εμβόλιο

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» ήταν ο Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την πανδημία και για το γεγονός ότι έχει πλήξει σοβαρά και τον χώρο του, μιας και τα θέατρα είναι κλειστά.

Ο Χρήστος Λούλης με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιόδνρου, έχουν κάποια χρήματα στην άκρη, αλλά αυτά αρκούν για λίγους μήνες.

«Είναι πολύ δύσκολο για μια οικογένεια ηθοποιών να βιοποριστεί. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εμείς δεν είμαστε ένα μέσο ζευγάρι ηθοποιών, έχουμε μια καβάτζα… μέχρι το Πάσχα το πολύ. Δεν παίρνουμε και τα εκατομμύρια. Έτυχε τα προηγούμενα χρόνια και οι δύο να κάνουμε τηλεόραση και να πούμε ότι για δυο τρεις μήνες είμαστε οκ. Υπάρχει αγωνία… τα έξοδα συνεχίζουν, έσοδα δεν υπάρχουν», ανέφερε.

Σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού και αν θα το κάνει, ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Ναι, θα το κάνω, αφού κάνουν δυο τρεις πρώτα να δω πώς θα πάει… Πόσο χρόνο θα δώσω; φαντάζομαι ότι πρώτα θα κάνουν όσοι εργάζονται στην υγεία, μετά οι ευπαθείς ομάδες, οπότε μέχρι να έρθει η δική μου η σειρά, θα έχουμε μια εικόνα… Δεν είμαι επιστήμονας, καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μία τεχνολογία, παρόλα αυτά με εκπλήσσει που έγινε τόσο γρήγορα… Πιστεύω αυτά που λένε οι επιστήμονες για το εμβόλιο. Υπάρχει, όμως, μια φωνούλα μέσα μου που λέει μέσα σε ένα χρόνο βγήκαν τόσα εμβόλια και κάπως κολλάω, αλλά θα το κάνω στο τέλος».


Πηγή