Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

«Όλοι ‘σκοτείνιασαν’, τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους…»

Ώρες αγωνίας πέρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας χθες, προπαραμονή των Χριστουγέννων, όπως περιγράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram με φωτογραφία του από το νοσοκομείο. Ο γνωστός παρουσιαστής πήγε να κάνει καρδιολογικές εξετάσεις, στις οποίες όμως οι γιατροί εντόπισαν κάτι που χρειαζόταν περαιτέρω διερεύνηση. Έτσι χρειάστηκε να γίνει άμεσα στεφανιογράφημα.

Η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, όπως αναφέρει, πέρασε όμως τη δική του αγωνία βλέποντας τους γιατρούς να «σκοτεινιάζουν» και τα χαμόγελά τους να εξαφανίζονται.

Η ανάρτησή του κλείνει με ευχές αλλά και την προτροπή «να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά».

 

Εχθές λοιπόν,εγώ ο πολύ αγχώδης τύπος αποφάσισα να πάω στο φίλο μου καρδιολόγο Μάκη Σιάσο(ευχαριστώ αδελφέ❤️),στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις καρδιάς💉❤️Και ενώ όλα ξεκίνησαν με πολλά χαμόγελα,στην πρώτη εξέταση όλοι ‘’σκοτείνιασαν’’,τα χαμόγελα έφυγαν και εγώ έψαχνα να διαβάσω τα βλέμματα τους…Η απόφαση ήταν μια…να πάμε γρήγορα για στεφανιογράφημα και εκεί θα τα βλέπαμε όλα…Λεπτά αιώνες,μάτια βουρκωμένα,αλλά για να μην το κουράζω όλα πήγαν απρόσμενα καλά…😍Απλά αποχαιρέτησα το τσιγάρο🚬❌(δύσκολο)και καλοσώρισα τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή στη ζωή μου…‼️Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και όλη την ομάδα της καρδιολογικής…είστε όλοι φοβεροί επιστήμονες και άνθρωποι❤️‼️Ναταλί μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα και sorry μωρό μου αν σε άγχωσα για λίγο…💖Υ.Γ.Να πηγαίνουμε για τις εξετάσεις μας παιδιά✔️‼️Καλά Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ σε όλο τον κόσμο🎅🏻❤️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις 23 Δεκ, 2017 στις 9:06 πμ PST

localStorage.clear();


Πηγή