Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έγκυος η νεαρή μητέρα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με το παιδί της στη Λαμία

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας παίρνει παραμονές Χριστουγέννων το 5,5 ετών αγοράκι που τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το βράδυ στη Λεωφόρο Καλυβίων.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο μικρός μαζί με την 30χρονη μητέρα του, παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό στο ύψος του κρεοπωλείου του παππού του, όπου είχαν πάει οικογενειακώς για να ψωνίσουν τα κρέατα των Χριστουγέννων.

Ο πατέρας του μικρού και η 9χρονη αδελφή του πέρασαν κανονικά απέναντι στο δρόμο. Εκείνος και η μητέρα του όμως παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, που όπως καταγγέλλουν από το περιβάλλον της οικογένειας, δεν είχε αναμμένα φώτα και η οδηγός δεν τους είδε καθόλου.

Μάλιστα ο μικρός ήταν κυριολεκτικά σφηνωμένος στις ρόδες και επενέβη ψύχραιμα ο θείος του – που δουλεύει επίσης στο κρεοπωλείο και είχε δει τι συνέβη – για να το απεγκλωβίσει.

Πραγματικά τόσο ο μικρός όσο και η 30χρονη μητέρα του η οποία είναι δύο μηνών έγκυος, είχαν Άγιο και γλύτωσαν από τα χειρότερα! Η τελευταία παραμένει στο Νοσοκομείο καθώς έχει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος εξετάζει η Τροχαία Λαμίας.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

localStorage.clear();


Πηγή