Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023
2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Κριό

2-4 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δεις καταπρόσωπο μια αλήθεια η οποία σίγουρα θα σε βάλει να… ψαχτείς. Μπορεί να έχεις πιεστεί και να πρέπει να φύγεις από εκεί που είσαι, γι’ αυτό ίσως ξαφνικά να κάνεις ένα «μπαμ» ή θα καταλάβεις –επίσης ξαφνικά- πως πρέπει να λειτουργήσεις για το μέλλον σου και να το κάνεις «εδώ και τώρα». Θα απαγκιστρωθείς από σχήματα και καταστάσεις που σε κρατούσαν δέσμιο για καιρό – κόντευες να πάθεις ασφυξία, και τώρα θα αποφασίσεις να λύσεις τον γόρδιο δεσμό και σίγουρα θα πας παρακάτω στη ζωή σου, έστω και με απώλειες…

5 Ιανουαρίου: Θα βγουν συναισθηματικές ευαισθησίες και κάποιες ανησυχίες στην επιφάνεια που θα σχετίζονται περισσότερο με θέματα οικογενειακά, αλλά ίσως και για την σχέση σου με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω που σε προβληματίζει υπερβολικά. Μέσα από τις αστρολογικές κινήσεις των πλανητών που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες, θα αποφασίσεις να προστατέψεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια, όλα θα γίνουν με ένα ζόρι, που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις τι χρειάζεσαι βαθιά και αληθινά για σένα. Απέφυγε τις εκρήξεις με τον Ζυγό, ειδικά αν τον θέλεις ακόμα στη ζωή σου.

20 Φεβρουαρίου έως και 31 Μαρτίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σε ενεργοποιεί όπως θα σε τροφοδοτούσε μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής. Θα νιώσεις ότι θα μπεις στην πρίζα για ένα μεγάλο διάστημα και σίγουρα θα μπεις σε τόσο μεγάλη δράση, την οποία δεν φαντάζεσαι καν. Όμως σε αυτή την φάση θα χρειαστεί να αποφύγεις και κάποιες υπερβολές που μπορεί να γίνουν από 8 έως 14 Μαρτίου όπου εκεί θα έχεις και τον Ουρανό να σε πιέζει να μην ανέχεσαι καταστάσεις που κατά την γνώμη σου δεν σου ταιριάζουν. Η εφευρετικότητα που θα σε διακρίνει μαζί με την τόλμη και την εξερεύνηση θα σε βάλουν σε κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Αλλά για να γίνει αυτό, θα ξεπεράσεις αρκετά από τα «πρέπει» και τα «μη» που πολλές φορές έχεις «καπελωθεί», τα οποία αναγκαστικά τα είχες φορτωθεί εδώ και τόσα χρόνια. Να ξέρεις ότι η τόλμη σου θα σε φέρει σε αντίστοιχη ελεύθερη κατάσταση και θα μπορέσεις να σπάσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα δεσμά. Να είσαι όμως προσεκτικός/ή με τον χειρισμό μηχανημάτων ή αυτοκινήτου – και σίγουρα να προσέχεις αν κάνεις ριψοκίνδυνα σπορ.

4 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 4/4 στον άξονά σου θα σου φέρει τα πάνω κάτω και θα σε βάλει στη διαδικασία μιας μεγάλης αλλαγής (κυρίως αν έχεις γεννηθεί εκείνες τις ημέρες), γιατί θα γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα και θα καταλάβεις πλέον με τι υλικό θα πρέπει να δουλέψεις και ποιο υλικό θα αφήσεις πλέον πίσω σου. Πάντως, θα πάρεις αποφάσεις για αν θα μείνεις με το Ζυγό ή θα αποφασίσεις να απομακρυνθείς από αυτόν, γιατί η βαλίτσα δεν πάει πιο μακριά.

18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με νέες ενέργειες, πιο ξεκάθαρες και πιο αληθινές, επειδή θα αναζητήσεις να βάλεις ένα νέο λιθαράκι σε οτιδήποτε κάνεις. Και θα τα θέλεις όλα καινούργια και με νέα ζωή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να δράσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους.

2 Ιουλίου: Εντάσεις και οικογενειακά θέματα θα σου βγουν από εκεί που δεν το περιμένεις και θα κάνεις κάποιες κινήσεις τελείως ανατρεπτικές για να μπορέσεις να κερδίσεις την εύνοια ενός Καρκίνου ή ενός Αιγόκερω – χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καπελωθείς από συμπεριφορές που θα έχουν «πρέπει» και επιβολή…

16 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, οι συναισθηματικές σου ανάγκες ή ενός άλλου ατόμου θα σου αφαιρέσει κάπως την φόρα που μπορεί να έχεις πάρει. Πιθανόν, επίσης, να αναστείλεις κάθε αλλαγή σου, γιατί θα σε κρατάνε είτε οικογενειακές σχέσεις που δεν θέλεις να χαλάσεις, είτε ένας Καρκίνος που θα είναι αποφασισμένος/η να τα χαλάσει μαζί σου αν δεν τον /την υπολογίσεις.

28 Σεπτεμβρίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που συνοδεύεται από Πανσέληνο θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά και μόνο στον εαυτόν σου, καθώς έχεις κάπου ανάγκη να ασχοληθείς με εσένα και να αφήσεις πίσω σου όλα τα υπόλοιπα. Όμως, τελικά, για να έχεις εσωτερική πληρότητα θα πρέπει να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων ατόμων, ώστε να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Κυρίως ο λόγος γίνεται για ένα άτομο που μπορεί να είναι είτε σύντροφος ή στενός/ή συνεργάτης.

13 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί τον άξονά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με νέες διαδικασίες μέσα στην προσωπική σου σχέση, αλλά και συγχρόνως θα ανακαλύψεις εσωτερικές δυνάμεις που θα σε ωθήσουν να βρεις την ατομικότητά σου, για να μπορείς να σταθείς στα πόδια σου χωρίς εξαρτήσεις και λάθος μηνύματα.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Ταύρο

1 Απριλίου έως 11 Μαΐου: Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ, με στόχο να πετύχεις και να κάνεις γνωστά σε όλους αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και μεγάλη δράση. Το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα εκφράσεις τον εαυτόν σου με μεγάλη ευκολία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο και ο αισθησιασμός σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και σίγουρα θα έχεις κάποιες κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα από άλλη φορά. Ο σχεδιασμός δράσεων που αφορούν σε ένα ακίνητο θα είναι επίσης ευκολότερος και ίσως να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από μια υπόθεση που είχες κάπως παραμερίσει.

4 Μαΐου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο άξονά σου (και σ’ επηρεάζει κυρίως αν γεννήθηκες το δεύτερο δεκαήμερο) θα σε κάνει να γυρίσεις για ανατρέξεις πίσω στο παρελθόν και να ανασύρεις μνήμες που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, γιατί θα δεις και την άλλη πλευρά όλων των θεμάτων που σε απασχολούν. Πιθανόν οικονομική ή συναισθηματική ανασφάλεια να σε καθοδηγήσουν να πάρεις λάθος αποφάσεις, για αυτό φρόντισε να μην αφήσεις καχυποψίες να σου δηλητηριάσουν την ψυχή σου. Με τον Σκορπιό θα έχεις αλισβερίσια που μπορεί να φανούν δύσκολα ή επιτακτικά για λίγο.

18 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει κάποιες πιέσεις στην επιφάνεια, ώστε να σταθεροποιήσεις κάποιες προσωπικές αποφάσεις. Πιθανόν όλο αυτό να σου φέρει μια ισχυρογνωμοσύνη αλλά και μια έξτρα τάση για εξασφάλιση σε όλα τα υλικά αγαθά. Σίγουρα η κατάσταση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις, είτε για την προσωπική σου ζωή είτε για μια συναισθηματική ιστορία που χρειάζεται να βάλεις τα δυνατά σου για να την ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή.

27 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος θα σου δώσει μια νέα διάσταση στα πράγματα και με κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να μοιραστείς είτε τις εμπειρίες σου, είτε μια κοινή ζωή ή οικονομικές συνεργασίες που μοιράζεσαι με άλλα άτομα. Σίγουρα θα υπάρχει και μια έξτρα ευαισθησία, η οποία μπορεί να σε παρασύρει χωρίς όμως να σου κάνει ιδιαίτερο κακό.

11 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη θα σου εξασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο μια βαθιά προσωπική και συναισθηματική αντίληψη των πραγμάτων και θα φτάσεις πολύ βαθιά μέσα από προσωπικές εμπειρίες που θα θέλεις να τις μοιραστείς. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου: Θα κάνεις πιο εύκολα γνωριμίες και νέες φιλίες και θα βοηθήσεις πολύ στην εξάπλωση κάποιων ιδεών σε φίλους και σε γνωστούς κύκλους.

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τους Διδύμους

Από 19 Φεβρουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου: Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πολλά που θα είναι όμως πολύ ρευστά και θα καθορίζουν την τρέχουσα πραγματικότητά σου η οποία μερικές φορές θα είναι δύσκολη και πιθανόν αρκετά σκληρή. Θα χρειαστεί να μπεις σε νόμους και σε νόρμες που ίσως να μην σου αρέσουν καθόλου. Πιθανόν να αυτοπεριοριστείς και να υποχρεωθείς να μάθεις κάτι με ένα τρόπο κοπιαστικό, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

5 Μαρτίου: Πρακτικά θέματα που θα πρέπει να αποδείξεις ότι τελικά όλα αυτά που λες μπορεί να γίνουν ή να δεις ότι τελικά όταν πας να κάνεις κάτι πράξη υπάρχει μια τεράστια απόκλιση από την δική σου αλήθεια. Πιθανόν να υπάρχει εκνευρισμός και να μπλέκονται στα πόδια σου άτομα άσχετα ή με διαφορετική σκέψη και νοοτροπία.

20 Μαρτίου: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις έντονα συναισθήματα και υπερευαισθησία τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε πράξεις ανιδιοτέλειας, που όμως δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Θα προσπαθήσεις να κλείσεις τρύπες αλλά θα σου φαίνονται ακόμα πιο δύσκολες γιατί θα υπάρχουν αρκετά εμπόδια και λάθος εκτιμήσεις. Εδώ χρειάζεται να δράσεις γρήγορα για να μην κολλήσεις σε παρερμηνείες. Να προσέξεις πολύ στις τυχόν επαγγελματικές παρεμβάσεις γιατί μπορεί το μυαλό σου να ταξιδεύει και να γίνουν λάθη από έλλειψη παρατηρητικότητας.

12 Μαΐου έως και 24 Ιουνίου: Ο Άρης θα μπει με φόρα στο ζώδιο σου και θα ενισχύσει όλες σου τις επικοινωνιακές ικανότητες και όχι μόνο. Η κίνηση και το παίξιμο σε πολλά μέτωπα κυρίως επαγγελματικά θα είναι το κύριο θέμα αυτή της περιόδου. Θα χρειαστεί όμως να καταλήξεις κάπου για να πεις ότι θα γίνει σωστή δουλειά. Από τις 12 έως τις 16 θα περιοριστείς και θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η γιατί οτιδήποτε και να κάνεις, θα βιώνεις μια πίεση να γίνουν όλα στην εντέλεια και κυρίως με το γράμμα του νόμου.

2 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονά σου θα σε ωθήσει ώστε να μιλήσεις και να γράψεις τις ατομικές σου σκέψεις και δουλειές με στόχο να γνωρίσεις πολύ περισσότερο κόσμο και να ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Βέβαια θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η γιατί δεν έχεις όρεξη να συμπεριφέρεσαι όπως παλιά. Μάλλον ωριμάζεις.

29 Αυγούστου: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ένα μικρό χάος θα υπάρχει μέσα στην ψυχή σου και θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να βγεις από την αδράνεια αλλά και να ενεργοποιηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Μην αφήνεσαι να σε καπελώνουν καταστάσεις που τελικά δεν θα έχουν κανένα καλό αποτέλεσμα για σένα.

26 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να χρησιμοποιήσεις μεθοδολογία η οποία θα σε βοηθήσει να οργανώσεις με ένα καλύτερο τρόπο όλα αυτά που έχεις ξεκινήσει. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δραστηριοποιηθείς έντονα και θα ξεκολλήσεις από πολλά που μέχρι τώρα προσπαθούσες και δεν έκανες. Η δράση και η πράξη μαζί θα βοηθήσουν. Η σοβαρότητα όμως των συνεργατών σου θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Κάποια προβλήματα που ίσως υπάρξουν στη στενή σου σχέση, στον γάμο σου ή σε μια συνεργασία, θα πρέπει να μην τα δεις επιπόλαια.

25 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες σου και το πόσο τελικά δουλεύεις για αυτές. Θα παρατηρήσεις πόσο μπορεί το άτομο που είναι μαζί σου να σε καταλάβει. Η ανάγκη πάντως να έχεις ανεξαρτησία θα είναι έντονη και αν δεν το κάνεις, τουλάχιστον θα το ανακοινώσεις με στόχο να το ακούσουν όλοι. Σίγουρα όμως τα περιθώρια θα στενέψουν γιατί δεν θα έχεις πλέον χρόνο ή χώρο για να εκφραστείς και να αφεθείς όπως παλιά.

11 Δεκεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι το κομβικό σημείο για να ξεκινήσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα και να έχεις μεγαλύτερο μοίρασμα με τους άλλους γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί αυτό το διάστημα να δουλεύεις πιο καλά, όταν κατευθύνεις την ενέργεια σου σε άλλα άτομα. Επίσης, θα τολμήσεις να έρθεις πιο κοντά με έναν Τοξότη που πιθανόν να είχατε απομακρυνθεί.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Καρκίνο

5 Ιανουαρίου: H Πανσέληνος πάντα σου βγάζει στην επιφάνεια τον αληθινό σου ψυχισμό και κυρίως βρίσκεις τις προσωπικές σου ανάγκες που μπορεί να είναι κρυμμένες. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να μην επηρεαστείς τόσο πολύ από τις γνώμες ή την παρουσία των άλλων. Δυνάμεις ανατρεπτικές θα σε βγάλουν έξω από την κανονική πορεία των πραγμάτων και πιθανόν να νιώσεις ανασφάλεια, αλλά μπορεί χωρίς να το έχεις καταλάβει εσύ να προκάλεσες το μεγάλο μπαμ, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όπου είσαι αυτός/η που συνθλίβεται αλλά αναγεννιέται σε όλα τα επίπεδα.

4 Απριλίου: Θα προσπαθήσεις να φέρεις σε κάποια ισορροπία το κομμάτι των σχέσεών σου γιατί βλέπεις ότι χωρίς συνεργασίες και θετική στάση απέναντι στους άλλους, δεν μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό. Το σπίτι σου μπορεί να είναι ένα κομμάτι έλξης πολλών καταστάσεων και να βλέπεις ότι επιβάλλεται να κάνεις μια αλλαγή είτε στο χώρο και στο χρώμα, είτε ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή. Θα υπάρχουν εντάσεις και κυρίως με ένα Κριό ή Αιγόκερω. Επίσης θα ανακαλύψεις αλήθειες που μπορεί να σε ενοχλούν αλλά τουλάχιστον δεν θα ζεις μέσα σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν αληθινά.

25 Ιουνίου έως και 8 Αυγούστου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια μεγάλη δύναμη να εκφράσεις όλες τις ψυχικές και φυσικές σου δυνάμεις. Μπορεί βέβαια η διαίσθησή σου να είναι δυνατή, αλλά πιθανόν να σου βγει στην επιφάνεια όλη η διάθεση για προστασία και για φροντίδα των ατόμων που έχεις δίπλα σου και κυρίως της οικογένειάς σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να μην κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ παρορμητικές και κυρίως σε θέματα συναισθηματικής έκφρασης γιατί θα υπερβάλλεις. Η οικογένεια για σένα θα είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Στην περίοδο αυτή θα γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις με στόχο να δουλέψεις περισσότερο με την αξία που λέγεται οικογένεια και φροντίδα, όχι μόνο στην δική σου, αλλά και στην μεγάλη, που λέγεται κοινωνία.

2 Ιουλίου: Ευαισθησία και μεγάλες υποχρεώσεις κυρίως οικογενειακές και κοινωνικές. Φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις και πιέζεσαι γιατί δεν θέλεις να σε σχολιάζουν. Αλλά τώρα, θα χρειαστεί να μην σε νοιάζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι και αν είσαι αγαπητός/η στην κοινωνία και στις συγγενικές σου σχέσεις γιατί θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και σίγουρα θα νιώσεις υποδεέστερος/η και ανεπαρκής.

16 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και μετά. Θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα δείχνεις τουλάχιστον στον εαυτό σου τη διάθεση να τα ξεκινήσεις όλα από την αρχή. Θα ξαναφορτώσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις πίσω σου κάποια τραύματα που δεν ήταν μέχρι τώρα εύκολο να τα ξεφορτωθείς. Η φροντίδα και η προστασία του εαυτού σου μπορεί να σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις για νέα οικογένεια ή σχήματα που θα σε εκφράζουν ακόμα περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να πάρεις αποφάσεις να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου αλλά με την επιθυμία να ξαναρχίσεις τα πάντα, σαν να είναι καινούργια.

28 Σεπτεμβρίου: Θα προσπαθήσεις να ωραιοποιήσεις κάποιες σχέσεις που όμως μπορεί να σου αποδείξουν ότι τελικά ματαιοπονείς. Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει με τον Ζυγό γιατί θέλεις να είσαι μαζί του. Απλά χρειάζεται να τον πλησιάσεις, προσπαθώντας να τον καταλάβεις, χωρίς να κοντράρεις ή να γίνεσαι επιθετικός/η.

13 Οκτωβρίου: Το να προσέξεις την εμφάνισή σου και πάνω από όλα να είσαι όσο μπορείς διπλωμάτης θα είναι αυτό που θα σου φέρει την μεγάλη αλλαγή κι αν το κάνεις, ίσως να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Η υπερβολική φροντίδα για ρούχα και μαλλιά μπορεί να μην είναι ακριβώς δική σου επιθυμία αλλά επειδή ζεις με ένα άλλο πρόσωπο να σε συμπαρασύρει γιατί μπορεί να βασίζει εκεί την σχέση και να θέλει να βελτιωθείς και εμφανισιακά. Οι σχέσεις σου από την άλλη θα σε πιέσουν να κρατήσεις άψογη συμπεριφορά και πολλές συμμαχίες.

25 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται την ημέρα των Χριστουγέννων και κυρίως ενεργοποιεί εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σε φέρει σε μια βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου γιατί θα έχεις την ανάγκη να βγεις προς τα έξω και να κάνεις γνωστά σε όλους τα αισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι την έκθεση. Η ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των άλλων θα σε βάλει σε μπελάδες γιατί θα έχεις μια διάθεση να βοηθήσεις όλον τον κόσμο. Συγχρόνως οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου θα είναι κάπως περίεργες γιατί θα χρειαστεί να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία και γνώση σε ό, τι κάνεις.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Λέοντα

1 Ιανουαρίου έως και 10 Ιανουαρίου: Θα φορτσάρεις και μέσω των άλλων θα δοκιμάσεις να κάνεις επεκτάσεις οι οποίες τελικά θα σε ευνοήσουν. Αν έχεις γεννηθεί από τις 12.8 και μέχρι και τις 17.8, θα καταλάβεις ότι κάτι καλό γίνεται και θα χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη αντιρρήσεις για θέματα με τους συνεργάτες σου που μπορεί όντως να μην σε εκφράζουν. Θα κάνεις υποχωρήσεις και ας νιώθεις ότι εξαρτάσαι από την αναγκαστική παρουσία των άλλων ατόμων. Ίσως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι και η μαγιά σου να είναι η βοήθεια από τρίτους.

20 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα κάνεις κάτι καινούργιο και θα βάλεις ένα νέο λιθαράκι στην ζωή σου. Ελκύεις κάθε τι πρωτοποριακό σαν τρόπο ζωής, επιδιώκοντας να βρεθείς με άτομα που θα έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν. Κυρίως, θα σου θυμίσουν περισσότερο την ομαδικότητα και θα αποκτήσεις μια άλλη οπτική γωνία που κάνει τα πάντα πιο φιλικά και ανοιχτά γιατί αποχωρίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις από το Εγώ σου.

3 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος θα σε καθορίσει γιατί θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρες εμπειρίες και συστήματα με μπόλικη δόση δημιουργικότητας, αγάπης και πιθανόν και υπερβολής την οποία όμως την χρειάζεσαι γιατί θα την περάσεις στους άλλους. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές αν χρειάζεται, θα είναι μόνο για το καλό σου.

18 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη αφορά αποκλειστικά σε σένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Θα έχεις ενέργεια και πίεση να βιώσεις όλες τις εμπειρίες γιατί εφόσον είναι ο Ήλιος στον Υδροχόο θα βρεθείς σε τρεις διαφορετικές πλανητικές καταστάσεις που θα σε υποχρεώσουν κατά κάποιο τρόπο να στραφείς και στους άλλους, είτε να τους κατανοήσεις περισσότερο, είτε να λειτουργήσεις πιο ομαδικά με μεγάλες, πρωτότυπες ιδέες. Μπορεί να φανείς παραπάνω σε αυτά που κάνεις ή να πάρουν ένα είδος δημοσιότητας, πάντα όμως σε συνδυασμό με την χορηγία και την στήριξη άλλων ατόμων, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λυθείς τελείως και να αφήσεις τις αντιστάσεις σου. Να θυμάσαι ότι είσαι στο τέλος κάποιων καταστάσεων και θα δικαιωθείς για αυτά που έχεις κάνει σε σχέση με τους άλλους ή το αντίθετο. Η καρδιά σου θα παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή.

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου και θα μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σου δώσει όλη την χαμένη εύνοια αλλά και την αγάπη που εδώ και καιρό έχεις στερηθεί. Θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όσο μπορείς τον εαυτό σου γιατί θα νιώσεις αυτοπεποίθηση, εκτίμηση και κυρίως θα έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν θα μπορεί κανένας να σε υποσκελίσει. Αν κάνεις ένα ιδιαίτερο επάγγελμα που σχετίζεται και με την εμφάνιση, εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείς να βελτιωθείς εξωτερικά και από αυτή την αλλαγή, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια και θα έχεις κάποια θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή.

26 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου: Δίας και Αφροδίτη θα χορέψουν μαζί τον χορό σε ένα επιτακτικό ταγκό και θα συμφωνήσουν ότι πρέπει και αξίζεις να σου δώσουν πολλά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις ακόμα περισσότερα αλλά να μην πεις «φτάνει» επειδή δεν δέχεσαι εύκολα αυτά που σου δίνονται γιατί θα χαλάσεις την πλανητική ροή.

31 Ιουλίου: Πανσέληνος με ερωτική και ρομαντική διάθεση. Κυρίως αν βλέπεις το φεγγάρι από μια ακρογιαλιά θα σου θυμίσει έντονα ότι δεν πρέπει να ξεχνάς τις βαθιές σου επιθυμίες για συντροφικότητα και για αιώνιο έρωτα. Για αυτό αν δεν έχεις ήδη βρει την αδελφή ψυχή, θα την αναζητήσεις εκεί στα άστρα γιατί είσαι σίγουρος/η ότι θα σε ακούσουν και θα σου στείλουν το ταίρι σου.

9 Αυγούστου έως 24 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βάλει να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που θα τολμήσεις ακόμα και να ρισκάρεις για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις. Η ζεστή καρδιά και η θετική συμπεριφορά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά σου γιατί επιθυμείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις και αυτό σίγουρα θα σε βάλει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Η σεξουαλικότητά σου μαζί με την ζεστή σου έκφραση θα σου ανοίξουν δρόμους. Θα έχεις δύναμη να κερδίσεις στην δουλειά σου γιατί με την επιμονή και μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις την σταθερότητα που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ.

14 Αυγούστου: Στην καρδιά του Αυγούστου που ο Ήλιος είναι ψηλά και τους φωτίζει όλους θα γίνει η Νέα Σελήνη και θα ανοίξεις την καρδιά σου. Μπορεί να κάψει πολύ κόσμο με την μεταφορική έννοια αλλά εσένα ειδικά θα σου θυμίσει τον ρόλο που έχεις έρθει εδώ να παίξεις, που δεν είναι άλλος από το να δείχνεις την αλήθεια και την γενναιοδωρία της ανθρώπινης φύσης. Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Φυσικά αν έχεις ανέβει σε επίπεδο θα νιώσεις έτσι γιατί μπορεί να ξοδέψεις την μαγική ενέργεια του Ηλίου και της Σελήνης για να φανείς και να κάνεις επιδείξεις. Στο χέρι σου είναι με ποιο τρόπο θα ξοδέψεις την αυτή την ανώτερη ενέργεια.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για την Παρθένο

28 Ιανουαρίου έως και 20 Φεβρουαρίου: Θα υπάρξει πολύ κινητικότητα και θα κάνεις πολλές συμμαχίες που θα σου δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις. Μικρές, ρομαντικές και καλλιτεχνικές επαφές με άτομα που μπορεί να σε κάνουν για λίγο ονειροπόλο/α. Το φλερτ θα είναι ένας τρόπος για να περάσεις καλά και κυρίως να αφεθείς σε πολλές καταστάσεις, χωρίς καμία αντίσταση. Πρέπει όμως να προσέχεις για να μην ξεγελαστείς σε θέματα συνεργατών γιατί μπορεί να κάνεις υπερεκτιμήσεις και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα.

5 Μαρτίου: Η Πανσέληνος κάπως θα σε αναστατώσει γιατί περίμενες να συμβούν και άλλα πράγματα, όπως να δικαιωθείς από τρίτα πρόσωπα και πιθανόν να μην γίνει έτσι ακριβώς. Ήδη θα αρχίσεις να νιώθεις την πίεση της απομόνωσης αλλά και της προσωπικής μοναχικότητας που θα σε βάλει σε μια διαφορετική τροχιά σκέψης, περισσότερο διανοητική και συγχρόνως απελευθερωτική.

20 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που θα γίνει θα σε απογειώσει και θα σου βγάλει όλο το κρατημένο συναίσθημα στην επιφάνεια. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα δείξεις το άλλο σου πρόσωπο που συνήθως κρύβεις. Περισσότερο θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί θα κληθείς είτε να δώσεις ένα χέρι βοηθείας, είτε να κάνεις φιλανθρωπίες για να βελτιώσεις κάποια στοιχεία σου που δεν είναι και τόσο θετικά. Η συναισθηματική αφέλεια μπορεί να είναι απόρροια της αλλαγής που θέλεις να κάνεις και επειδή πιθανόν να περάσεις στην υπερβολή, θα χρεωθείς με λάθος καταστάσεις. Πιθανόν να νιώσεις ότι εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πληγώσει, να εξιδανικεύσεις ένα συνεργάτη ή τον/την σύντροφο.

2 Ιουνίου: Αναταράξεις αλλά και ένα κλίμα ελευθερίας μέσα από γνώση και κυρίως από μεγάλη διάθεση για περιπέτεια. Θα αφήσεις πίσω σου κάποιες κουραστικές καταστάσεις που σε κάνουν να βουλιάζεις και να χώνεσαι συνέχεια πιο μέσα στον εαυτό σου. Όμως αναγκαστικά θα ξυπνήσεις και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ξεφορτωθείς με την μια τα κακώς κείμενα που μπορεί να σου έχουν επιβληθεί από τους άλλους. Τουλάχιστον θα τους δεις πως είναι αληθινά.

29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος θα σε βγάλει κάπως από τον λήθαργο και θα συνειδητοποιήσεις που κάνεις λάθη και έχεις αφεθεί αντί για να δράσεις. Το καλό είναι ότι με τον Δία στο ζώδιό σου θα πέσεις στα μαλακά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κτυπήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα θέλεις να επεκταθείς γιατί θα πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις αλλά τουλάχιστον προσπάθησέ το μόνος/η γιατί θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Κυρίως αν είναι να πάρεις απόφαση για γάμο, έλεγξε πάλι αν το πρόσωπο που έχεις διαλέξει το έχεις εξιδανικεύσει ή είναι κάποιο άλλο που δεν μπορείς να δεις, όχι με ευθύνη του αλλά εξαιτίας των προσωπικών προβολών σου.

13 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη θα συνοδευτεί από ξαφνικές αποχωρήσεις συνεργατών και γεγονότα μη αναμενόμενα κι αν μερικές φορές το απρόβλεπτο δεν σου αρέσει, μπορεί και να σου φανερώνει κάποιες καταστάσεις που δεν τις είχες καθόλου αντιληφτεί και χρειαζόταν ένα μπαμ για να τις νιώσεις στο πετσί σου και να ακολουθήσεις νέους δρόμους και κυρίως πολύ πρωτοποριακούς. Κάποιες επενδύσεις πιθανόν να θέλουν μεγαλύτερη προσοχή γιατί τις έχεις αφήσει στο κενό. Πάντως όλα τα καλούπια θα σπάσουν με την μια και θα σε αναγκάσουν να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα, αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου.

25 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα αλλά και ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου που πλέον θα τα κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος και ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξανακτίσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις πού ήταν αρκετά δύσκολες τον τελευταίο καιρό.

9 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου: Μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου θα μπει και η Αφροδίτη και μαζί με τον Δία θα ξεκινήσει μια πολύ δημιουργική και έντονη περίοδος για σένα όπου θα δράσεις για να προσφέρεις στον εαυτό σου τις καλύτερες λύσεις. Πλέον θα δικαιωθείς και με μεγάλη φόρα θα κάνεις αυτά που σκέφτεσαι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συγχρόνως θα σου έρθει και πάλι το χρήμα που ξέρεις να το αξιοποιείς σωστά γιατί έχεις την μέθοδο και την οργάνωση. Πάντως το να συζήσεις επιτέλους ή να δεις καλύτερα τα θέματα συντροφικότητας και γάμου παίζει και ίσως πιαστείς στην φάκα.

25 Νοεμβρίου: Αναγκαστικά θα βάλεις νέα στοιχεία στην καθημερινότητά σου, από εναλλακτική ιατρική μέχρι και διαφορετικό τρόπο σκέψης γιατί μάλλον δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιες συνθήκες που τρέχουν αυτή την στιγμή και σου δημιουργούν άγχος. Οι πιέσεις θα είναι έντονες από παντού και θα χρειαστεί να βρεις το πώς δεν θα αγχώνεσαι ή δε θα κριτικάρεις πολύ έντονα τους γύρω σου γιατί όταν το κάνεις, είσαι συνήθως σε υπερβολή και τελικά σε απομακρύνει από τους άλλους.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Ζυγό

5 Ιανουαρίου: Θα βρεθείς μέσα σε μια συναισθηματική δίνη και θα προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τις εντάσεις, τις ενοχές για την οικογένεια και το υπερβολικό συναίσθημα προστασίας που πρέπει να κατανοήσεις ότι χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι. Είναι κάπως δύσκολο γιατί θα βαδίσεις πάνω σε σπασμένα γυαλιά και η αυτοδυναμία σου είναι απαραίτητη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα παιχτεί και κάτι έντονο με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

8 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου: Θα κάνεις ένα μεγάλο μπαμ με στόχο την ατομική σου ελευθερία και σίγουρα θα πάρει η μπάλα πολλούς γιατί ο Ουρανός στον άξονά σου θα σου ψιθυρίζει συνέχεια στο αφτί ότι πρέπει να φύγεις από εκεί που νιώθεις καταπίεση και δεν είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν να υπάρχει ένας χωρισμός που δεν το περίμενες ή δεν τον είχες προγραμματίσει αλλά τουλάχιστον θα ξεκολλήσεις είτε άθελα, είτε ηθελημένα από μια ιστορία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είσαι στην καρδιά των αλλαγών και της διαφοροποίησης της πορείας σου από άλλα στοιχεία, νέα και πιο πρωτοποριακά.

4 Απριλίου: Η Έκλειψη μαζί με Πανσέληνο θα γίνει στην καρδιά του ζωδίου σου, δηλαδή το δεύτερο δεκαήμερο. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να διαμορφώσεις με στόχο την ατομικότητά σου αλλά και το σωστό μοίρασμα για αυτό μπορεί να υπάρξουν στον τομέα των στενών σου σχέσεων πολλές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, πολλά γεγονότα και αποκαλύψεις. Αν παραμείνεις ψύχραιμος/η και συγκεντρωμένος/η θα τα παρακολουθήσεις σαν θεατής και κάποια στιγμή θα κάνεις την κίνηση – ματ.

18 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Κριού ταρακουνάει κι εσένα για να κάνεις τις αντίστοιχες αλλαγές με καινούργια ξεκινήματα και θα σε σηματοδοτήσει είτε με την απόφαση να έχεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία, είτε γιατί θα θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου χωρίς να βασίζεσαι σε άλλα άτομα. Αυτό σίγουρα θα αναστατώσει αλλά και θα δραστηριοποιήσει εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

2 Ιουλίου: Μια μεγαλύτερη ενασχόληση με την οικογένειά σου και όλα τα θέματα που ακολουθούν αυτόν τον τομέα, θα σε κάνει περισσότερο ενοχικό/η και ευαίσθητο γιατί θα προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα άτομα που σε αφορούν με μια μεγαλύτερη δράση και ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα και εμπόδια. Αλλά εσύ με την διπλωματία θα εξελίξεις όλες τις καταστάσεις.

16 Ιουλίου: Επειδή γίνονται πολλές κινήσεις και ανακατατάξεις και σίγουρα θα έχεις και εσύ συμμετοχή, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να πάρεις μια και καλή την απόφαση να κάνεις οικογένεια ή να αλλάξεις σπίτι και να ασχοληθείς περισσότερο με την φροντίδα των δικών σου ατόμων. Να θυμάσαι πάντα ότι όλα αυτά όσο και αν σε κουράζουν, σε εξελίσσουν.

28 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος μαζί με έκλειψη στον άξονα σου σίγουρα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να αυτονομηθείς και να μην κάνεις πίσω σε κάποια θέματα που κατά την γνώμη σου αδικείσαι. Παρόλο που βλέπεις ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία και η αβρότητα, κάτι σε σπρώχνει να ξεχάσεις και τους καλούς τρόπους και την διπλωματία και να μιλήσεις για να φανερώσεις πράγματα που τα έχεις μέσα σου. Κυρίως θα θέλεις να κάνεις το δικό σου και να μην εξαρτιέσαι από τους άλλους.

13 Οκτωβρίου: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και πάλι θα κληθείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι αλλά και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο που υπάρχει γύρω σου. Μπορεί να προκληθεί σεισμός γιατί θα συμμετέχει και ο πλανήτης Ουρανός, οπότε θα αποκαλυφθούν ξαφνικά πράγματα που με τίποτε δεν είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν, κυρίως πάνω σε κάποιες πολύ προσωπικές σου επαφές ή συνεργασίες.

13 Νοεμβρίου έως και τέλος Δεκεμβρίου: Θα αναζωογονηθείς εκ νέου βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου. Θέματα που θα σχετίζονται και με την εμφάνισή σου αλλά και με τις προσωπικές σου σχέσεις θα τονιστούν. Η αρμονία, τα κομψά ρούχα αλλά και ένα στυλ ιδιαίτερο θα σε χαρακτηρίσει. Συγχρόνως, επειδή θα είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, θα βιώσεις κάποιες νέου είδους επαγγελματικές εμπειρίες οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση για εξέλιξη και επιτυχία.

1 έως 12 Δεκεμβρίου: Θα ξαναμαζέψεις τις δυνάμεις σου και θα δράσεις με στόχο την αναβάθμισή σου. Σίγουρα αν είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις και κάποιες αντιστάσεις από θέματα κοινωνικής ιεράρχησης και καλούπια που δεν θα μπορείς να σπάσεις εύκολα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις. Παράξενοι έρωτες και νέα εποχή στα αισθηματικά σου ίσως ξεκινήσει ξαφνικά αλλά μάλλον δε θα κρατήσουν και πολύ γιατί θα είναι τόσο δυνατοί και συγχρόνως τόσο ανατρεπτικοί που δεν θα μπορείς να αντέξεις, εκτός αν ξεπεράσεις τα όρια σου ή αλλάξεις και δε θέλεις πια μια συμβατική κατάσταση.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για το Σκορπιό

3 Φεβρουαρίου: Θα νιώθεις τα συναισθήματα να σε κατακλύζουν τα οποία θα καταφέρουν να ζεστάνουν ακόμα και τα πιο «σκοτεινά» σημεία της καρδιάς σου. Βέβαια μπορεί να νιώσεις μοναξιά ή ότι κάποιος δεν σε έχει στην καρδιά του όπως θα ήθελες, αλλά τουλάχιστον θα συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν το είχες αντιληφθεί. Θα καταλάβεις ότι δεν πρέπει να ζεις στο περιθώριο και ότι ακόμα και οι φίλοι είναι σημαντικοί για κάθε περίσταση.

4 Μαΐου: Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σε δραστηριοποιήσει ώστε να καταλάβεις τις αρχές και τις αξίες σου και να δεις αν τελικά κινείσαι πάνω σε αυτές. Μπορεί βέβαια μια σκηνή ζήλειας να είναι πολύ πληθωρική από την πλευρά σου και ίσως να βγάλεις συναισθήματα που δεν τα είχες δείξει ποτέ μέχρι τώρα. Το καλό είναι βέβαια ότι θα πέσεις στα μαλακά και πιθανόν να έχεις ερωτευτεί πολύ εκείνη την περίοδο ή να βιώνεις κάτι πολύ δυνατό στην ερωτική σου ζωή – κυρίως με έναν Ταύρο ή Λιοντάρι…

18 Μαΐου: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γι’ αυτό θα αποφασίσεις ότι ένα νέο ξεκίνημα θα είναι αυτό που θα σου δώσει την εμπειρία αλλά και την δύναμη να καταφέρεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, χωρίς να έχεις μεγάλες κόντρες με τους γύρω σου: Απλά μόνο με την σιγουριά και την αξίωση να πετύχεις θα κάνεις πολλά πράγματα. Αν έχεις γεννηθεί και προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, θα δικαιωθείς γιατί θα πετάξεις τα πολλά και τα άχρηστα με την μια.

31 Ιουλίου: Θα είσαι με πολύ κόσμο και θα παραβρεθείς σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Σίγουρα θα κάνεις εντύπωση γιατί ποτέ δεν περνάς απαρατήρητος/η. Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τα κέφια σου καταφέρνεις πολλά – και τώρα σίγουρα θα ξεπεράσεις τις δυνάμεις σου για να είσαι μέσα στα πράγματα. Η δημιουργία είναι το κυριότερο που χρειάζεσαι για να μην βρεθείς στο κενό. Ο συνδυασμός πολλών υποχρεώσεων θα σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όχι όμως χωρίς πίεση.

27 Οκτωβρίου: Πανσέληνος με μεγάλη διάθεση για να είσαι συντροφικός/ή και να μοιράζεσαι τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις και σε απασχολούν. Νιώθεις ότι ασφυκτιάς λιγάκι και πως που χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, και ίσως να σε σπρώξει να απελευθερώσεις κάπως τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και να γίνεις πιο αυτάρκης.

11 Νοεμβρίου: Όλα θα γίνουν καινούργια αλλά και διαφορετικά. Με μια άλλη ματιά θα δεις τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τα προσωπικά σου «θέλω» – και αφού ξεφορτωθείς τα πολύ δύσκολα, θα γεμίσεις με ενέργεια για δράση και για μεγάλα επιτεύγματα!

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Τοξότη

5 Mαρτίου: Θα νιώσεις ένα είδος περιορισμού. Αυτό θα συμβεί καθώς θα δεις την πραγματικότητα, η οποία σίγουρα δεν θα είναι όπως την περίμενες, γιατί εδώ δεν μπορείς να έχεις προσήλωση σε ένα στόχο χαοτικό, χωρίς μέθοδο και οργάνωση. Πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο, τον οποίο θα πρέπει είτε να βοηθήσεις είτε με κάποιο τρόπο να υπηρετήσεις τους σκοπούς και τις κοινές αξίες που θα έχετε. Η θρησκευτική πίστη σίγουρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου, γιατί θα νιώσεις μέσα σου μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

16 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα – εδώ, όμως, θα έχουν συμμετοχή και άλλα άτομα και κυρίως πρόσωπα που για σένα θα είναι σημαντικά. Με τον τρόπο σου, βέβαια, θα δείξεις ότι θέλεις οπωσδήποτε το τοπίο ξεκάθαρο και να υπάρχει μεγάλη διαφάνεια σε αυτά που λές και σε αυτά που κάνεις. Πάντως θα πάρεις μια μεγάλη φόρα και κυρίως αν ασχολείσαι με θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος, θα έχεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

2 Ιουνίου: Πανσέληνος στο ζώδιο σου η οποία όμως θεωρείται πολύ δυναμική και ιδιαίτερη: Βλέπεις, θα προσπαθήσεις να ορίσεις -χωρίς να είναι, βέβαια, εύκολο να το πετύχεις!- την ανεξαρτησία σου από ένα Δίδυμο ή από ένα συνεργάτη που μπορεί να σου χρειάζεται να είναι δίπλα σου, στην προκειμένη φάση, γιατί σου δίνει διάφορες πληροφορίες, όμως σίγουρα δεν θα του δώσεις και πολλές ευκαιρίες ούτε θα το ξανασκεφτείς αν σου κάνει κάτι σοβαρό (είναι βέβαιο: στην επόμενη «στραβή» δεν θα έχεις ήπιους τόνους…). Από την άλλη η ευθιξία σου μπορεί να πιάσει κόκκινο γιατί θα σου δημιουργήσει κάποιες κόντρες. Δεν φοβάσαι όμως τις αντιδράσεις, γιατί θα νιώθεις δύναμη κα αυτονομία και ίσως να περάσεις σε κάποιες υπερβολές. (Η επιρροή είναι μέγιστη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο).

13 Σεπτεμβρίου: Η υγεία σου θα είναι πολύ σημαντική για σένα για αυτό θα ασχοληθείς επισταμένα με διάφορα σχετικά θέματα, ακόμα και κάνοντας εξετάσεις ή κρατώντας πειθαρχία στην διατροφή, κάτι που άλλες φορές μπορεί να μην το πρόσεχες καν… Γενικά η οργάνωση και η μεθοδικότητα στα θέματα δουλειάς θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή, η οποία θα σε κατευθύνει να έχεις μεγαλύτερη εστίαση στον στόχο σου αλλά και στον τρόπο που βλέπεις και κινείσαι μέσα στα πράγματα. Οι πολλές πρακτικές υποθέσεις που θα έχεις θα σου αναστείλουν κάπως το ιδεολογικό σου υπόβαθρο αλλά θα είναι για το καλό σου.

25 Νοεμβρίου: Πανσέληνος με επικοινωνιακό τερτίπι αλλά και μεγάλα όρια, με στόχο την ποιότητα! Η αντίφαση σίγουρα θα «παίξει» σε πολλά πράγματα, αλλά συμπέρασμα θα βγάλεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις και θα θέλεις οπωσδήποτε να εξασφαλίσεις μια αξιοπρεπή στάση και γνώση απέναντι σε οτιδήποτε γίνεται.

11 Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη με όμορφες εμπειρίες που θα σχετίζονται με ομάδες και θέματα αρμονίας, τέχνης ή και ομορφιάς. Η εμφάνισή σου θα είναι πολύ σημαντική σε κύκλους και σαλόνια που θα έχουν να κάνουν με συζητήσεις φιλοσοφικές και μεγάλες αλήθειες που σίγουρα θα χρειαστεί να ακολουθήσεις.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Αιγόκερω

5 Ιανουαρίου: Θα σου βγουν, ξαφνικά, απωθημένα στην επιφάνεια και θα αναγκαστείς να δεχτείς κάποιες γρήγορες αλλαγές που θα συμβούν είτε στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου, είτε στην στενή σου σχέση. Πάντως το βασικό είναι ότι θα αλλάξεις, έστω και με ένα δύσκολο τρόπο, όλα τα κακώς κείμενα και θα προχωρήσεις σε τομές και σε μεταμορφώσεις που είναι απολύτως απαραίτητες. Η ζωή μέσα στα κλισέ μπορεί να εξαφανιστεί και σίγουρα μέσα από αντιστάσεις και αντιξοότητες τελικά θα βγει κάτι καινούργιο και πολύ αληθινό. Ο Καρκίνος θα είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό στη ζωή σου.

4 Απριλίου: Θα σπάσεις τα καλούπια και θα δοκιμάσεις να φερθείς πολύ δυναμικά γιατί δεν θέλεις με τίποτε να αφήσεις πίσω σου σημάδια που θα δείχνουν ότι εσύ έχεις αποτύχεις. Όχι, δεν θα είσαι εσύ, τελικά, εκείνος που δεν θα πάρει το μήνυμα πως πρέπει επιτέλους να φύγεις, είτε από μια φθαρμένη σχέση ή από μια αρρωστημένη συνεργασία που σου τρώει το μεδούλι εδώ και πολύ καιρό! Κριός, Καρκίνος και Ζυγός βοηθοί -και εν μέρει υπεύθυνοι- για τις αλλαγές.

18 Απριλίου: Θα κάνεις μια καινούργια αρχή, η οποία θα αφορά κυρίως είτε σε ένα άλλο σπίτι, ή σε «κάθαρση» της υφιστάμενης κατοικίας σου, αφού θα πετάξεις όλα τα άχρηστα με στόχο το ξεκαθάρισμα. Η υπερβολή δεν θα λείψει αλλά ίσως να την χρειάζεσαι…

2 Ιουλίου: Πανσέληνος με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και οικογενειακά θέματα τα οποία θα σε προβληματίσουν, γιατί θα νιώθεις μια μεγάλη εξάρτηση και πιθανόν να έχεις μια εσωτερική πίεση ή την αίσθηση ότι κάποια άτομα σε υποτιμούν. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, μαζί με κινήσεις που θα είναι ήπιες και όχι παρορμητικές, και οι οποίες θα σου λειάνουν την ένταση και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις «στρογγυλεμένες» γωνίες που με τη σειρά τους θα εξαφανίσουν τα λανθασμένα και παραμορφωμένα συναισθήματα.

16 Ιουλίου: Με την Νέα Σελήνη στον άξονά σου οι άλλοι θα σου ρουφήξουν την ενέργεια και θα σε κάνουν να ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί τους. Εσύ θα θυμηθείς ότι χρειάζεσαι περισσότερο συναίσθημα, ανάγκη για φροντίδα και τρυφερότητα καθώς επίσης και καλές οικογενειακές ή συντροφικές στιγμές – αυτά θα αποτελούν τη δική σου πηγή έμπνευσης.

13 Οκτωβρίου: Ξαφνικές συνειδητοποιήσεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή σε θέματα δουλειάς αλλά και πιθανή αλλαγή καριέρας: Ξαφνικά, θα διαπιστώσεις ότι «όλα παίζουν» και από εκεί που δεν το περιμένεις θα βρεθείς σε ένα τελείως διαφορετικό κύκλο ατόμων που θα σε εκτοξεύσουν σε μια καλύτερη κατάσταση, αφού βέβαια περάσεις πρώτα από μεγάλες πιέσεις, που θα αποδειχτούν σημαντικές για να μάθεις την εμπειρία της εξισορρόπησης και την εκλέπτυνση μιας σημαντικής σχέσης είτε με Κριό ή με Ζυγό.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Υδροχόο

20 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του Υδροχόου θα δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση για φιλικές συμπεριφορές, ενώ θα διαπιστώσεις και ενδιαφέρον σε πολλά ομαδικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία θα είναι αποτελέσματα της συναναστροφής σου με άτομα που έχουν ιδεαλιστικές σκέψεις και μια αίσθηση παγκοσμιότητας. Η εκκεντρικότητά σου μπορεί να είναι το σημείο που θα σε κάνει να φαίνεσαι στους άλλους σαν να έρχεσαι από μια πολύ μακρινή εποχή. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αφορά είτε ιδέα είτε συμπεριφορά.

3 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος με τα βέλη του έρωτα να σε κτυπάνε από ένα Λιοντάρι και να μένεις πολύ βαθιά λαβωμένος/η. Η υπερβολή βέβαια της ερωτευμένης σου ψυχής θα είναι μεγάλη και πιθανόν θα ήθελες να είσαι και το επίκεντρο στη ζωή ενός ατόμου που το έχεις γνωρίσει πάρα πολύ λίγο, όμως είναι σαν να νιώθεις ότι γνωρίζεσαι από παλιά μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει κάτι καλό στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου, γιατί θα έρθεις πιο κοντά με άτομα με τα οποία θα νιώθεις καλά μαζί τους.

18 Φεβρουαρίου: Νέα Σελήνη, επίσης, στο τέλος του Υδροχόου, θα σφραγίσει με τον δικό της τρόπο τις μεγάλες συμπαντικές αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν οι ανθρωπιστικές εξελίξεις. Σε ατομικό επίπεδο και στα θέματα των προσωπικών σχέσεων θα διαμορφώσεις νέες θεωρίες που είναι περισσότερο φιλικές και ανεκτικές. Όμως θα χρειαστεί να προσθέσεις και τα βαθιά συναισθήματα για να μην χαθείς μέσα στην μεγάλη δόση φιλίας και νεωτερισμού που θα προωθήσεις σαν κεντρική ιδέα – κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

4 Μαΐου: Εντάσεις, μυστικά, κρυφά πάθη και οικονομικές εξαρτήσεις μπορεί ξαφνικά να σε κάνουν να χάσεις το κέφι σου. Όλα θα τα βιώσεις σε μια υπερβολή, η οποία θα σε παιδέψει για λίγο γιατί δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να την σταματήσεις. Ευτυχώς η αισιοδοξία που θα νιώθεις θα σε βοηθήσει να βγεις στην επιφάνεια και να μην παραδοθείς στα παλιά και πεπερασμένα συναισθήματα.

18 Μαΐου: Νέες προοπτικές σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και έντονη διάθεση να κρατηθείς δυνατά για να εξασφαλίσεις, σε καθημερινό επίπεδο, την υλική σου κάλυψη. Το θέμα ενός σπιτιού που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι τόσο δύσκολο να το χειριστείς, όσο νομίζεις. Ο Ταύρος θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση σε θέματα που δεν κατέχεις και πολύ καλά, τα οποία, σίγουρα, αν δεν κολλήσεις, θα σου χρησιμεύσουν πάρα πολύ.

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

31 Ιουλίου: Θα ρίξεις το βάρος σου σε άλλα άτομα γιατί θα θέλεις να μοιραστείς μαζί τους εμπειρίες και πληροφορίες που θα σε φέρουν αναγκαστικά πιο κοντά. Το ότι θα θέλεις να φανείς και να μην περάσεις απαρατήρητος/η θα είναι ένα κίνητρο που θα σε σπρώξει να δράσεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Επίσης, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, γιατί μερικές φορές είσαι αρκετά απρόσωπος/η. Η καρδιά σου πάντως μπορεί να φαίνεται αμετακίνητη, αλλά δεν είναι και αυτό ίσως να το καταλάβει ένα άτομο που εσύ θέλεις και αγαπάς.

14 Αυγούστου: Αναγνωρίζεις την ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο και να βρεθείς σε μια κατάσταση που από όλους θα παίρνεις τα εύσημα και τα ωραία λόγια. Χρειάζεται να έχεις ένα σημαντικό κίνητρο για να δείξεις αληθινά συναισθήματα. Και επειδή θα το αναγνωρίσεις, πολύ εύκολα θα κάνεις την καλύτερή σου εμφάνιση μέχρι τώρα. Φίλοι, γνωστοί και νέα άτομα που θα έρθουν στην ζωή σου, θα σε αναγνωρίσουν και θα σου δείξουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους, ακριβώς όπως εσύ, δηλαδή, θέλεις. Η απόφαση για γάμο με ένα Λιοντάρι δεν θα είναι κάτι που θα γίνει ξαφνικά.

11 Νοεμβρίου: Έντονη σεξουαλικότητα θα βιώσεις και ενδέχεται να επενδύσεις σε σχέσεις που μπορεί να μην σε εκφράζουν απόλυτα. Εκκρεμότητες με Ταύρο ή Σκορπιό θα σου δώσουν την αφορμή να εκφράσεις πιο εύκολα τις σκέψεις σου, αλλά και την διαφορετική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Το παρελθόν θα βγει και πάλι και ίσως να βασανιστείς περισσότερο με τον τρόπο που θα σχετιστείς. Μπορεί να σκοτεινιάσει η σχέση με το Λιοντάρι, γιατί θα ανακατέψεις ζήλεια, θυμό και πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.

 

 

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τους Ιχθύες

12 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου: Ό Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σε βοηθάει να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με δύναμη με συμπόνια. Μπορεί να θέλεις να αποφύγεις να δεις τα κατά πρόσωπο προβλήματα, αλλά η κεντρική σου συνείδηση θα είναι πολύ ενεργοποιημένη, οπότε δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην… κυλήσεις σε θέματα ποτού ή ακόμα και άλλων εθισμών. Ο ρομαντισμός μαζί με τον αισθησιασμό σου θα κτυπήσει κόκκινο και η έκφρασή σου μέσα από δημιουργική φωτογράφιση, μουσική (ή ότι άλλο σε κάνει να νιώθεις ότι εκφράζεσαι με ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο) θα σε συνεπάρουν.

5 Μαρτίου: Θα βάλεις τάξη και αρχή σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σου υπάρχει ένα μικρό χάος και κυρίως εκεί που δεν υπάρχουν καθόλου όρια. Θα δώσεις πάντως την ευκαιρία σε μια σχέση να γίνει πιο ρεαλιστική και κυρίως περισσότερο πρακτική και ενεργή. Σίγουρα μπορεί να νιώσεις την ένταση να σε τριγυρίζει, γιατί αλλά μάλλον συνειδητοποιείς πολλά και, βασικά, πράγματα για πως είσαι απέναντι στους άλλους, και κυρίως ποιες είναι οι προσδοκίες οι δικές σου από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου.

20 Μαρτίου: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη θα δώσει μια σημαντική ανανέωση σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, γιατί κάπου θέλεις να βάλεις τον εαυτόν σου σε μια κατάσταση καινούργια στην οποία θα είσαι όσο μπορείς περισσότερο αυθεντικός/ή. Όμως γίνεται επίσης και ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα το οποίο θα υποδηλώσει ότι τελειώνεις μια κατάσταση (έπειτα από εφ’ όλης της ύλης εξέταση) και μπαίνεις σε μια καινούργια η οποία θα πιο ανάλαφρη και λιγότερο «της ταλαιπωρίας». Η συγκίνηση και η ευαισθησία θα είναι ένα κομμάτι που δεν το χάνεις ποτέ από μέσα σου, αλλά ίσως να είναι μεγαλύτερο από άλλες φορές σαν αίσθημα εσωτερικό.

2 Ιουνίου: Θα μπεις στο παιχνίδι των μεγάλων προκλήσεων και θα προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις από πολλά κακώς κείμενα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με πολλές δυσκολίες και κυρίως επικοινωνιακές και θα χρειαστεί να μιλήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Πιθανόν να διχαστείς και να πάρεις το μέρος κάποιων ατόμων κάτι που, τελικά, ίσως να μην είναι η απόλυτα σωστή λύση. Χρειάζεσαι όμως γνώση και πληροφορία. Όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα διαχειριστείς το οτιδήποτε είναι τελείως καινούργιο και διαφορετικό για σένα, καθώς αυτό σε βγάζει ακόμα και από τον ρόλο θύματος, τον οποίο -τις πιο πολλές φορές- προτιμάς να παίζεις…

16 Ιουνίου: Πολλές νέες κατευθύνσεις θα σε μπερδέψουν αλλά και θα σε διχάσουν γιατί θα έχεις πολλά να κάνεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ πιεστικό. Η ανάληψη ευθυνών μπορεί να σου φανεί υπερβολική και σίγουρα θα δώσεις εκεί περισσότερο σημασία παρά σε άλλα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η σχέση με Δίδυμο θα σε καθορίσει, γιατί θα έχεις πολλά να πεις και να κάνεις μαζί του, αλλά με πολύ καταπιεστική μορφή στην επικοινωνία.

29 Αυγούστου: Η Πανσέληνος σε βάζει σε μια διαδικασία να δεις και τις δυο πλευρές ενός νομίσματος. Δηλαδή την λογική μαζί με το συναίσθημα, σε μια ισορροπία. Να ξέρεις ότι η αλήθεια κάπου θα υπάρχει και θα βρίσκεται –ως συνήθως- στη μέση. Θα έχεις μια μεγάλη τάση για να τα βλέπεις όλα με «ροζ γυαλιά», οπότε σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις που βρίσκεται, τελικά, η μέση, αλλά και την αλήθεια μέσα από όλο αυτό. Χρειάζεσαι να πάρεις το δύσκολο μάθημα της διάκρισης και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το να ξεδιαλύνεις την αλήθεια από το ψέμα.

13 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη στον άξονά σου και βουτιά στα δύσκολα γιατί θα αναγνωρίσεις κάποιες καταστάσεις που πιθανόν να σε φέρουν να δεις μια πραγματικότητα και αυτό να μην σου αρέσει και τόσο πολύ. Πιθανόν όμως να πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα τα οποία ίσως σε άφηναν να κοιμάσαι πολύ βαθιά.

25 Νοεμβρίου: Μεγάλη κινητικότητα και πιθανόν ένταση μέσα στο σπίτι σου μπορεί να έχει και αντίκτυπο στην δουλειά σου, γιατί με κάποιο τρόπο θα μπλοκάρεις. Όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνεις κάποιες δυσκολίες γιατί θα τις επικοινωνήσεις όσο μπορείς καλύτερα και με όποιο τρόπο μπορείς. Αυτό είναι το πιο τολμηρό που θα κάνεις, γιατί δεν θα κρύβεσαι πλέον πίσω το δάκτυλο μιας συναισθηματικής ψεύτικης κάλυψης. Τα εμπόδια που μπορεί να βγουν στη δουλειά σου ίσως να σε ειδοποιούν ότι θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε ένα ηθικό ή πνευματικό κομμάτι.
Πηγή: astrology.gr