Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή του 2014

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή του 2014

Ο Chris Hemsworth ευχαρίστησε τον Matt Damon για τον τίτλο του

Ο ηθοποιός Chris Hemsworth είναι ο «πιο σέξι άντρας εν ζωή», σύμφωνα με το περιοδικό People ρίχνοντας έξω τις προβλέψεις τόσο της Washington Post που πόνταρε στον Neil Patrick Harris όσο και του Vanity Fair που υπολόγιζε στον Chris Pratt.

Το People έκανε την έκπληξη και επένδυσε στον 31χρονο ηθοποιό που έχει ενσαρκώσει μεταξύ άλλων τον ήρωα Θορ, στην ομώνυμη χολιγουντιανή ταινία ενώ είναι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Εκδικητές» που βγαίνει στις αίθουσες το 2015.

Ο αυστραλός ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό ότι μαζί με τη σύζυγό του, θεώρησαν «αρκετά αστείο» το ότι φέτος επιλέχτηκε εκείνος για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Η είδηση ανακοινώθηκε αργά χθες το βράδυ στη διάρκεια του κωμικού τοκ σόου της αμερικανικής τηλεόρασης Jimmy Kimmel Live.

«Νομίζω ότι μου χαρίσατε το δικαίωμα να καυχιέμαι για μερικές εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Μπορώ απλά να της λέω ‘Θυμήσου, αυτό πιστεύει ο κόσμος, άρα δεν χρειάζεται να πλένω πια τα πιάτα. Δεν χρειάζεται να αλλάζω πάνες. Είμαι υπεράνω.’ Τώρα τα κατάφερα» είπε ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2010, έχει μία κόρη δύο ετών και δίδυμους γιους 8 μηνών.

Ο ίδιος είπε ότι όλα τα χρωστάει στον Matt Damon. «Ο Matt μού έμαθε να είμαι σέξι. Σε ευχαριστώ Matt.» είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Πηγή: newsbeast.gr