Δευτέρα , 25 Μάιος 2020

Aniston: Είναι άδικο να με μειώνετε ως μια θλιβερή, άτεκνη γυναίκα

Στις 5 Αυγούστου, η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Marie Claire εξηγεί ότι ήξερε ότι ο Theroux ήταν ο κατάλληλος για εκείνη γιατί μαζί του μπορούσε να είναι ο εαυτός της.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί του. Δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να μην αισθάνομαι άνετα να εκθέσω σε εκείνον. Και εκείνος βγάζει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου, γιατί τον αγαπώ τόσο πολύ. Και ο Theroux είναι τόσο καλός άνθρωπος. Με πονάει να σκεφτώ οτιδήποτε θα μπορούσε να τον πληγώσει».

Όταν η Jennifer Aniston έγραψε το ισχυρό άρθρο για τη διαπόμπευση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε τίποτα να χάσει, όπως λέει η ίδια στο περιοδικό.

aniston2

«Η οικογενειακή μου κατάσταση μου είχε διαπομπευτεί. Το διαζύγιό μου είχε διαπομπευτεί. Το γεγονός ότι δεν είχα σύντροφο είχε διαπομπευτεί. Οι θηλές μου είχαν διαπομπευτεί» τόνισε.

«Γιατί κοιτάζουμε τις γυναίκες μέσα από αυτό το πρίσμα; Γιατί εμείς το δεχόμαστε;» Απλά σκέφτηκα: Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά σε αυτή τη ζωή και αυτή τη καριέρα για να με μειώνουν σε έναν θλιβερό, άτεκνο άνθρωπο» πρόσθεσε η ηθοποιός.

aniston4


Πηγή