Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Από topless μοντέλο… πριγκίπισσα της Σουηδίας

Από topless μοντέλο… πριγκίπισσα της Σουηδίας

Από τα αλώνια στα σαλόνια είχε περάσει κάποτε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου στη γνωστή ταινία του κινηματογραφικού οργανισμού Καραγιάννης Καρατζόπουλος κερδίζοντας την συμπάθεια του φιλοθεάμωνος κοινού. Παρόμοια πορεία θα έλεγε κανείς πως διαγράφει και η ζωή του πρώην καυτού μοντέλου και αυριανής πριγκίπισσας της Σουηδίας…

Με τιμές και δόξες χαμογέλασε η ζωή στην 30χρονη Sofia Kristina Hellqvist, η οποία πρόκειται να περάσει τις θύρες του Sveriges Kungahus, για να γίνει μπροστά σε πλήθος βασιλιάδων, βασιλισσών και εκλεκτών καλεσμένων, η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας. Η Hellqvist θα παντρευτεί τον επί πέντε χρόνια φίλο και μνηστήρα της Carl-Philip, Δούκα του Värmland και πρίγκιπα της Σουηδίας.

Sofia Kristina Hellqvist

Βέβαια ο πριγκιπικός γάμος πέρασε από… 40 κύματα, εξαιτίας του παρελθόντος της σουηδέζας καλλονής που έκλεψε την καρδιά του 36χρονου πρίγκιπα.

Sofia Kristina Hellqvist

Γεννημένη στο Τάμπι, μία μικρή πόλη της Σουηδίας, έξω από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη, μετακόμισε από τα έξι της στο Αλβντάλεν, μαζί με τους γονείς και τις δύο αδελφές της, Λίνα και Σάρα.

Στην ηλικία των 18, ανακοίνωσε στον Δανό πατέρα της και την Σουηδέζα μητέρα της ότι θέλει να σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, όπως και έγινε.

Sofia Kristina Hellqvist

Όταν ολοκλήρωσε την φοίτησή της, η Sofia επέστρεψε στην Σουηδία, για να συνεχίσει σε σουηδικό πανεπιστήμιο. Λίγο η επιθυμία να ανεξαρτητοποιηθεί, θέλοντας να καλύπτει μόνη της τα έξοδά της, λίγο οι ιδανικές αναλογίες της αποφάσισε να εργαστεί ως μοντέλο.

Όπως ήταν φυσικό, η εκπάγλου καλλονή, δεν πέρασε απαρατήρητη στο χώρο της μόδας ειδικά μετά τις προκλητικές πόζες της που ενεργοποίησαν τις αισθήσεις του αντρικού πληθυσμού.

Sofia Kristina Hellqvist

Στα 20 της έκανε την πρώτη γυμνόστηθη φωτογράφιση, για το περιοδικό Slitz, και λόγω της δημοτικότητας της, εξελέγη το 2004 Miss Slitz.

Sofia Kristina Hellqvist

Ένα χρόνο αργότερα, το 2005, αποφάσισε να συμμετάσχει στο reality show, Paradise Hotel. Η συμμετέχοντες, κλεισμένοι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε κάποιον εξωτικό προορισμό, έπρεπε τα δωμάτιά τους με κάποιον άγνωστο. Κι εκεί δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη ειδικά μετά το φιλί στο στόμα με την 41 ετών Αμερικανίδα πορνοστάρ Jenna Jameson.

Sofia Kristina Hellqvist

Όλα αυτά έγιναν όμως παρελθόν όταν το 2010 γνώρισε τον πρίγκιπά της     σε κλαμπ της Στοκχόλμης και ξεκίνησε η πολυσυζητημένη σχέση τους.

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση πως είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι η βασιλική οικογένεια δεν την είχε αποδεχτεί, λόγω του προκλητικού παρελθόντος της. Ωστόσο, ο πρίγκιπας αρνήθηκε δημόσια πως ίσχυε ποτέ κάτι τέτοιο.

Τον Απρίλιο του 2011 το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει σε μια ιδιωτική έπαυλη στο Djurgarden της Σουηδίας, ενώ πέρυσι ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους.

Μετά από ένα επιτυχημένο bachelor party, στο Astir Palace της Βουλιαγμένης που έκανε μόλις τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Carl Philip σήμερα είναι έτοιμος να αποδείξει πως ο συντηρητισμός της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ικανός να υπερβεί την…αγάπη.

Sofia Kristina Hellqvist

 

 

Πηγή: newsbeast.gr