Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αρραβωνιάστηκε η Lady Gaga

Αρραβωνιάστηκε η Lady Gaga

Δείτε το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς που της έδωσε ο σύντροφός της

Τον αγαπημένο της Taylor Kinney αρραβωνιάστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Lady Gaga. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και γνωρίστηκαν όταν ο 33χρονος ηθοποιός πήρε μέρος στο video clip της Gaga, «You and I».

Η 28χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς που της χάρισε ο καλός της. «Μου χάρισε την καρδιά του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και του είπα ΝΑΙ!» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία η διάσημη τραγουδίστρια.

Μετά τον αρραβώνα, το ζευγάρι διασκέδασε στο εστιατόριο που διατηρούν οι γονείς της τραγουδίστριας στο Μανχάταν, ενώ συντάκτης της Times Herald-Record που βρέθηκε τυχαία εκεί, δήλωσε πως δεν προσπαθούσαν καν να το κρύψουν: Ο Taylor έδειχνε λιγάκι ντροπαλός ανάμεσα στους γονείς και τους συγγενείς της Λέιντι Γκάγκα. Εκείνη έδειχνε σε όλους το δαχτυλίδι. Ήταν όπως όλα τα ζευγάρια. Ο μπαμπάς της από τη χαρά του άνοιγε σαμπάνιες και όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι», περιέγραψε.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr