Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Barbie: Η σκηνοθέτιδα Γκρέτα Γκέργουιγκ λέει ότι «τρομοκρατήθηκε» κατά τη δημιουργία της ταινίας

Εκτός από το καστ, την ημερομηνία κυκλοφορίας -το καλοκαίρι του 2023- και μερικές φωτογραφίες από παπαράτσι, δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για την πολυαναμενόμενη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) «Barbie».

Ωστόσο, η σκηνοθέτιδα μίλησε για την ταινία στο podcast της Ντούα Λίπα (Dua Lipa) «At Your Service», λέγοντας ότι ήταν και «ενθουσιασμένη» και «τρομοκρατημένη» όταν ξεκίνησε να γράφει το σενάριο της ταινίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν τρομακτικό», είπε η Γκέργουιγκ. «Ένιωσα ίλιγγο όταν ξεκίνησα να το γράφω. Για παράδειγμα, από πού ξεκινάω; Ποια θα ήταν η ιστορία;».

Η Margot Robbie και ο Ryan Gosling με πατίνια σε γυρίσματα για την ταινία Barbie
Η Margot Robbie και ο Ryan Gosling με πατίνια σε γυρίσματα για την ταινία “Barbie” / Φωτογραφία: Getty Images

Η Γκέργουιγκ, η οποία συνέγραψε το σενάριο για την ταινία με τον σύζυγό της Νόα Μπάουμπαχ (Noah Baumbach), πρόσθεσε: «Αυτό που ένιωσα θα ήθελα να γνώριζα αν θα ήταν παραγωγικός τρόμος. Συνήθως τότε συμβαίνουν τα καλύτερα πράγματα. Είχα τρομοκρατηθεί από αυτό».

Όσον αφορά την πλοκή, η σκηνοθέτρια δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι τα στελέχη της Mattel ήταν «καταπληκτικοί συνεργάτες» που της έδειξαν «εμπιστοσύνη και ελευθερία» με το brand της Barbie. Έδωσε επίσης τα εύσημα στην σταρ και παραγωγό Μάργκοτ Ρόμπι, καθώς και στον παραγωγό Τομ Άκερλεϊ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή