Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
«Δεν θα έκανα οικογένεια, γιατί έχω»

«Δεν θα έκανα οικογένεια, γιατί έχω»

Η Εύη Αδάμ παραδέχεται ότι έχει προχωρήσει αλλά πάνω από όλα βάζει τις κόρες της

Για το διαζύγιό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο πώς το πήραν τα παιδιά τους αλλά και ένα θα έκανε μία νέα οικογένεια, μίλησε η Εύη Αδάμ, καλεσμένη σε απογευματινή εκπομπή.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μεγαλώσεις παιδιά και αυτός είναι ο αυστηρός. Τηρούμε πρόγραμμα σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Τα παιδιά μου δεν εισπράττουν αυτό το bitch που βλέπουν οι άλλοι. Οι άνθρωποι αναπαράγουμε το μοντέλο που έχουμε ζήσει κι εγώ μεγάλωσε σε μια πιο αυστηρή οικογένεια. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου τέλεια» δήλωσε το μοντέλο στο Join Us.

Η Εύη Αδάμ μίλησε για την περίοδο του χωρισμού της: «Τα παιδιά βλέπουν ότι κάτι γίνεται και ξαφνικά βρίσκουμε μια λύση. Τους είπαμε ότι τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά εσείς δεν κινδυνεύετε από αυτό. Όταν οι άνθρωποι παίρνουν διαφορετικούς δρόμους δεν… ανοίγει μύτη. Στο τέλος όλοι παραδέχονται ότι αυτή η επιλογή είναι η καλύτερη. Προσπάθησα να διορθώσω την κατάσταση, οπότε κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια».

Η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε την περίοδο του χωρισμού τους «δεν ήταν το συναισθηματικό, αλλά το πρακτικό κομμάτι της ιστορίας. Η αγάπη των παιδιών μου είναι η μόνη αγάπη που μπορεί να φτάσει στα ουράνια και μόνο αυτή λαμβάνω στα υπόψιν μου. Είναι ωραίο να υπάρχει ημερομηνία λήξης αρκεί να το καταλαβαίνεις εγκαίρως. Από αυτά που βλέπω γύρω μου, αυτοί που την έχουν πατήσει είναι όσοι κρύβονται πίσω από το μικρό τους δακτυλάκι και λένε ότι μένουν μαζί για τα παιδιά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή σήμερα: «Φυσικά και έχω προχωρήσει και είμαι happy. Πάντα θα προχωράω. Είναι εύκολο να φέρεις κάποιον άλλον στο σπίτι γιατί θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε για τον εκάστοτε σύντροφό μας. Προσπαθώ να απενοχοποιώ τις καταστάσεις που είναι ενοχοποιημένες κυρίως για τα κορίτσια», ενώ για το ενδεχόμενο της δημιουργίας μίας νέας οικογένειας είπε: «Δεν θα έκανα, γιατί έχω οικογένεια. Θέλουμε να κάνουμε άλλα πράγματα με τα κορίτσια και ενδεχομένως ένα τρίτο παιδί θα τους έβαζε φρένο σε όλα όσα θέλουν να κάνουν. Επειδή τις λατρεύω δε θέλω να τους κάνω εκπτώσεις. Ένα μωρό θα με κρατούσε πίσω».

Πηγή: newsbeast.gr