Δευτέρα , 27 Ιούνιος 2022
«Δεν αποκλείω τίποτα»

«Δεν αποκλείω τίποτα»

Η Τζένη Μπαλατσινού για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Κωστόπουλο

Για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Τζένη Μπαλατσινού.

«Το ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή. Διάβαζα προχθές ότι κάποιος μετά από ένα ατύχημα, ξύπνησε και μίλαγε ακόμα κινεζικά. Το βρήκα καταπληκτικό. Θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχω τη φωνή της Άνι Λένοξ. Λες να μου συμβεί;», λέει στο περιοδικό «ΟΚ»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως παρά τον χωρισμό τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα γεράσουν μαζί. Τι απαντά η ίδια;

«Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψέ με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει».

Πηγή: newsbeast.gr