Παρασκευή , 9 Ιούνιος 2023
«Έδωσα πολύ σκληρή μάχη να με αποδεχτούν ως τραγουδίστρια»

«Έδωσα πολύ σκληρή μάχη να με αποδεχτούν ως τραγουδίστρια»

Κ. Στικούδη: Έχω κάνει λάθη αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα στην πορεία μου

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την είσοδό της στη δισκογραφία, ενώ σχολίασε και τις κατά καιρούς σέξι εμφανίσεις της.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της είπε: «Έδωσα πολύ σκληρή μάχη να με αποδεχτούν ως τραγουδίστρια – όχι μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες ή οι άνθρωποι που είναι μαζί μου. Θα συνεχίσω να τη δίνω. Όχι μόνο για να πείσω κάποιον να με δεχτεί, αλλά γιατί μου αρέσει να βελτιώνομαι και να έχω εξέλιξη».

Και συμπλήρωσε: «Πάρα πολλές φορές έχει τύχει να νιώσω πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Μου αρέσει, όμως, ο δύσκολος δρόμος. Μου αρέσει να διεκδικώ πράγματα και στην προσωπική μου ζωή και στα επαγγελματικά μου».

Μετανιώνει, όμως, για τα λάθη της; «Δεν θα άλλαζα τίποτα από την πορεία μου. Σαφέστατα έχω κάνει λάθη, αλλά είναι φυσιολογικό γιατί ξεκίνησα 18 χρονών. Μαθαίνω από τα λάθη μου. Ήταν αρκετά επικίνδυνο μια 18χρονη να έρθει στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση ή μόντελινγκ.Ευτυχώς κανένας δεν με πλησίασε με άσχημο τρόπο» απάντησε η ίδια.

Όσο για τις «καυτές» εμφανίσεις της, η Κατερίνα Στικούδη σχολίασε σαρκαστικά:

«Καυτό είναι μόνο το τηγάνι που τηγανίζουμε. Γούστα είναι αυτά και πιστεύω πως δεν αρέσουμε σε όλους. Δεν θεωρώ πως υπάρχει άσχημος άνθρωπος, άσχημη γυναίκα ή άσχημος άντρας.Θεωρώ, όμως, πως υπάρχει απεριποίητος».

Για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, τι θυσίες έχει κάνει; Η ίδια είπε:

«Τον τελευταίο καιρό δεν κάνω κάθε μέρα γυμναστική. Λόγω του Dancing το σώμα μου έχει καταπονηθεί πολύ. Πλέον κάνω τρεις φορές ή τέσσερις την εβδομάδα.Μου αρέσει σε κάθε γεύμα μου να έχω σαλάτες και θέλω να πιστεύω ότι αν προσέχουμε την ποσότητα, μπορούμε να τρώμε τα πάντα».

Όσο για την προσωπική της ζωή, στην ερώτηση αν νιώθει ότι έχει «εγκλωβιστεί» μέσα στη σχέση της, η Κατερίνα Στικούδη είπε:

«Είναι αχαριστία να εγκλωβίζεσαι στην αγάπη. Νομίζω πως είναι αχαριστία. Όταν έχεις αληθινή αγάπη και ο άλλος νοιάζεται πραγματικά για σένα, μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, κάποιες στιγμές να ‘σαι πεσμένος, αλλά όλα είναι θέμα χειρισμού και επικοινωνίας. Να δείχνεις την αλήθεια σου, να λες αυτό που νιώθεις».