Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ευτυχισμένες στιγμές για την «καυτή» Ζιζέλ

Ευτυχισμένες στιγμές για την «καυτή» Ζιζέλ

Από τη θάλασσα και τη φύση αγκαλιά με τον γιο της – Δείτε τις φωτογραφίες

Ξέρει να χαίρεται τη ζωή και το δείχνει… Η Ζιζέλ Μπούντχεν, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο παγκοσμίως, απολαμβάνει κάθε μέρα της όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Λατρεύει να κάνει πράγματα για εκείνη και όσο και αν ζηλεύουμε που ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, η γυναίκα που «κολάζει» τους άνδρες απολαμβάνει το καλοκαίρι, τον ήλιο, τη θάλασσα, αλλά και την ιππασία.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι μητέρα και εκείνο που της αρέσει περισσότερο είναι να περνά χρόνο με τα δύο αγγελούδια της, τον 5χρονο Μπέντζαμιν και την 6χρονη Βίβιαν Λέικ.. Η Βραζιλιάνα καλλονή έδειξε και ένα άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό του σέξι μοντέλου ανεβάζοντας φωτογραφία με τον γιο της. Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι σε μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Τη συγκεκριμένη την πόσταρε για να κάνει μια αφιέρωση στο παιδί της για τα χθεσινά γενέθλια του.

«Χρόνια πολλά μικρέ μου άντρα. Μεγαλώνεις τόσο γρήγορα. Σ’ ευχαριστώ που έγινες το γλυκότερο και το πιο αγαπητό αγόρι σε όλο τον κόσμο. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ» έγραψε στη λεζάντα η Ζιζέλ.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr