Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Σαρώνει στο eBay το επετειακό PlayStation 4

Σαρώνει στο eBay το επετειακό PlayStation 4

Προσφέρουν μέχρι και 20.000 δολάρια για να αποκτήσουν την ειδική έκδοση της κονσόλας

Το ειδικά σχεδιασμένο PlayStation 4 που δημιούργησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων η Sony για τα 20 χρόνια της παιχνιδομηχανής, σαρώνει στο γνωστό site δημοπρασιών eBay.Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια συσκευή πωλήθηκε προς 20.100 δολάρια μετά από 34 «χτυπήματα» επίδοξων αγοραστών. Αυτή τη στιγμή τρέχουν αρκετές δημοπρασίες της συσκευής με τις τιμές να ξεπερνούν τα 8.000 ευρώ.

Η κονσόλα περιορισμένης έκδοσης ξεπούλησε γρήγορα, μετά την έναρξη των προπαραγγελιών το Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγοραία τιμή της κονσόλας ήταν 500 ευρώ. Έτσι, ουσιαστικά όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αγορά ενός PlayStation, έσπευσαν να το πουλήσουν πριν καν το πιάσουν στα χέρια τους, πιάνοντας τιμές πολλαπλάσιες της αρχικής αξίας!

Η Sony είχε ανακοινώσει την προηγούμενη Τετάρτη ότι θα πουλήσει 12.300 μονάδες της ειδικής έκδοσης του PlayStation 4, που θα διαθέτει εμφάνιση σε γκρι χρώμα, θυμίζοντας την πρώτη γενιά της κονσόλας. Το χειριστήριο θα είναι επίσης γκρι, ενώ η συσκευή θα έρχεται σε ειδική συσκευασία.

Πηγή: Σαρώνει στο eBay το επετειακό PlayStation 4 – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook