Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Ellen DeGeneres: Η συγγνώμη στους συνεργάτες της μετά τις καταγγελίες εις βάρος της εκπομπής της

Ellen DeGeneres: Η συγγνώμη στους συνεργάτες της μετά τις καταγγελίες εις βάρος της εκπομπής της

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ellen DeGeneres. Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες συνεργατών της για απάνθρωπη συμπεριφορά, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για τις εργασιακές συνθήκες στην εκπομπή της, αναγκάζοντας τη διάσημη παρουσιάστρια να απολογηθεί.

Η Ellen DeGeneres με επιστολή προς τους συνεργάτες της, ζητά συγγνώμη για τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, παραδεχόμενη πως όσα έγιναν δεν αντανακλούν τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε την εκπομπή. Δεσμεύεται, δε, δημόσια πως θα συμβάλλει στο να βελτιωθεί η κατάσταση, όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα.

«Την πρώτη μέρα της εκπομπής μας, είπα σε όλους στην πρώτη εκείνη σύσκεψη πως το “The Ellen DeGeneres Show” θα ήταν ένα μέρος ευτυχίας – κανείς ποτέ δε θα σήκωνε φωνή και όλοι θα αντιμετωπίζονταν με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και νιώθω απογοήτευση που διαπιστώνω πως δεν τηρήθηκε η υπόσχεση. Και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη» γράφει στην επιστολή.

Και προσθέτει: «Ως κάποια που έχω κριθεί και σχεδόν έχασα τα πάντα γι’ αυτό που είμαι, πραγματικά καταλαβαίνω και βαθιά συναισθάνομαι αυτούς που αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή και άδικα, άνισα ή ακόμα χειρότερα, αγνοούνται. Το να σκέφτομαι πως κάποιος από εσάς έχει νιώσει έτσι, για μένα είναι απαίσιο».

Για να καταλήξει μεταξύ άλλων: «Δεν θα μπορούσα να έχω επιτύχει χωρίς τη δική σας συνδρομή. Το όνομά μου είναι στην εκπομπή και παίρνω την ευθύνη για ό,τι κάνουμε.

Μαζί με την Warner Bros αμέσως ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα και από κοινού αναλαμβάνουμε δράση για να διορθώσουμε τα πράγματα. Καθώς μεγαλώναμε, δεν στάθηκε δυνατό να έχω τον έλεγχο όλων και βασίστηκα σε όλους να κάνουν τη δουλειά με τον τρόπο που ήξεραν πως ήθελα. Προφανώς δεν το έκαναν. Αυτό θα αλλάξει τώρα και δεσμεύομαι να διασφαλίσω πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά».


Πηγή