Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που κάθε single κορίτσι σιχαίνεται κρυφά

Είσαι single και καλά κάνεις. Εξάλλου η συγκεκριμένη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη κατάσταση οπότε κάνεις αυτό που όλοι πιστεύουν: Χαίρεσαι την ελευθερία σου και διασκεδάζεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτά όμως για τους… παραέξω. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η φάση αυτή λίγο έχει αρχίσει να σε κουράζει. Όχι ότι γίνεσαι μίζερη-εντάξει ίσως κάποιες φορές- αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που έχεις ανάγκη να είσαι με κάποιον-μαζί με όλες τις ανέσεις και απολαύσεις που προσφέρει αυτό-. Βλέπεις οι περισσότεροι συνηθίζουν να σου λένε ότι είναι τέλειο να είσαι single αλλά μάλλον το λένε εκ του ασφαλούς. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια πράγματα που όλα τα single κορίτσια μισούν αλλά… δεν το λένε!

Την κλασική ερώτηση

«Και γιατί είσαι single;» είναι η ερώτηση μαχαιριά στην καρδιά, όχι γιατί σου θυμίζει την κατάστασή σου αλλά γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι να απαντήσεις. Είμαι μέγαιρα; Βρωμάνε τα πόδια μου; Είμαι πιεστική και ζηλιάρα; Έχω κίτρινα δόντια; Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο είναι κάποιος single, εκτός πια κι αν δε λέει «καλημέρα» σε άνθρωπο. Και κάπως έτσι καταλήγεις να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας, για να μην αρχίσεις να βρίζεις. Πάντα κυρία εσύ, πάντα αδιάκριτος ο κόσμος. Μία πάλη που δε θα τελειώσει ποτέ.

«Μόνη θα έρθεις;»

Γάμοι, βαφτίσεις, γενέθλια και εκδηλώσεις. Οπουδήποτε είναι αναγκαίο να είναι γνωστός ο αριθμός των ατόμων, εσύ έχεις βαρεθεί να λες και να ξαναλές ότι δεν θα συνοδεύεσαι. Θα μου πεις, είναι αυτός λόγος για να έχεις σχέση; Όχι. Αλλά είναι ίσως ένας λόγος από τους πολλούς. Ωστόσο, να σου υπενθυμίσω ότι σε τέτοιες εκδηλώσεις, γίνονται και οι περισσότερες γνωριμίες. Μην είσαι και αχάριστη.

«Βγες λίγο να γνωρίσεις κανέναν»

Είναι περίοδοι στη ζωή μας, που δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Σερνόμαστε από την κούραση και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να καθόμαστε στον καναπέ και να βλέπουμε τηλεόραση. Δεν είναι τραγικό λοιπόν, να είσαι σε αυτή τη φάση, και κάθε φορά να νιώθεις τύψεις που δεν είσαι έξω να κάνεις γνωριμίες; Όχι ότι θα γνωρίσεις κάποιον σώνει και ντε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μένοντας μέσα εκμηδενίζεις τις πιθανότητες. Παρόλα αυτά, οφείλεις να σεβαστείς το σώμα σου και να το υπακούσεις. Βέβαια πάντα θα υπάρχουν διάφοροι να προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο, οπότε καλά θα κάνεις να τους αγνοείς.

giphy 3

Τα συνεχή προξενιά

Έχω ένα φίλο που πιστεύω ότι θα ταιριάζετε πολύ, είναι μία κλασική ατάκα που ακούς από φίλους και συγγενείς. Και κάπως έτσι, έχεις καταλήξει να βγαίνεις με κάθε απίθανο τύπο, γιατί δεν μπορείς και να τον προσβάλεις τον άλλο, και τελικά να απογοητεύεσαι όλο και περισσότερο. Μη σκας, υπάρχουν πολλοί καλοί άντρες εκεί έξω. Απλά ίσως να μην έχει έρθει η ώρα να γνωρίσεις κάποιον από αυτούς.

giphy 2

Το φλερτ και η απογοήτευση

Τι ωραία που μιλάς με κάποιον, έχεις αρχίσει να δένεσαι και να κάνεις σκέψεις ότι πιθανότατα να μπορούσε να γίνει και ο σύντροφός σου. Τι ωραία όταν σου αποκαλύπτει ότι έχει κοπέλα. Ναι ξέρω, δράμα η κατάσταση. Και δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.


Πηγή