Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Eurovision 2019: H Ελένη Φουρέιρα θυμάται τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό

Eurovision 2019: H Ελένη Φουρέιρα θυμάται τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τους δύο ημιτελικούς της Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθούν στις 14  και 16 Μαΐου, στο Τελ Αβίβ. Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος λαμβάνουν μέρος στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, αυτόν της επόμενης Τρίτης.

Πέρασε, δηλαδή, σχεδόν ένας χρόνος από τη διοργάνωση του 2018, όταν η Ελένη Φουρέιρα πήρε μέρος εκπροσωπώντας την Κύπρο. Ωστόσο, για την εκρηκτική τραγουδίστρια, αυτή η στιγμή μοιάζει σαν χθες.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδωσε τη δυνατότητα στους ακολούθους της να παρακολουθήσουν ένα βίντεο από τα backstage και τις πρόβες του Fuego, το οποίο της είχε χαρίσει τη δεύτερη θέση στην περσινή Eurovision. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με την εξής λεζάντα: «8 Μαΐου 8 2018. Ακόμα μου φαίνεται σαν να ήταν χθες. Λίγο πριν ανέβουμε στην σκηνή για τον 1ο ημιτελικό. Τι ωραία εμπειρία!! #fuego».

 

View this post on Instagram

 

8-May-2018 Omg still seems like yesterday. This is right before we hit the stage for the 1st semifinal… What an experience !! ❤️ #fuego

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on




Πηγή