Κυριακή , 3 Ιούλιος 2022

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη τρολάρει… τον αποκλεισμό της από τον τελικό [βίντεο]

Η Ανδρομάχη εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision 2022, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Αυτό όμως όπως φαίνεται, δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία και το χιούμορ της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο… τρολάρει τον αποκλεισμό της από τον μουσικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ανδρομάχη δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει το τραγούδι της Πέπης Τσεσμελή «Μπότες». Το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή της γράφει: «Pov: Όταν όλοι οι φίλοι σου σ’ έχουν παίξει να περάσεις τελικός στην Eurovision κι εσύ τους πας κουβά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την επιστροφή της, η Ανδρομάχηστο αεροδρόμιο, μετά τον αποκλεισμό της κυπριακής συμμετοχής, ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι», ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν πέρασε στον τελικό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι: «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου» και πρόσθεσε:

«Το αν είχα τις δύσκολές μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή