Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Game of Thrones: Πρωταγωνίστρια έκανε γάμο-έκπληξη στο Λας Βέγκας

Έναν γάμο – έκπληξη έκαναν την Πρωτομαγιά στο Λας Βέγκας, λίγες ώρες μετά τα Billboard Music Awards που έλαβαν χώρα στην ίδια πόλη, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Sophie Turner και ο αγαπημένος της, Joe Jonas.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media βλέπουμε την τελετή, την οποία τέλεσε ένας… σωσίας του Έλβις.

Η Sophie Turner, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως Sansa Stark στο Game of Thrones και ο Joe Jonas ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2016.

Τον γάμο του ζευγαριού, που αρραβωνιάστηκε το 2017, επιβεβαίωσε μέσω email στο Reuters εκπρόσωπος της Τέρνερ – γνωστής από τον ρόλο της ως Sansa Stark στη σειρά «Game of Thrones», όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο DJ Diplo ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αρκετά βίντεο από την τελετή. Στο πρώτο από αυτά εμφανίζεται η Τέρνερ ντυμένη στα λευκά και ο Τζόνας να φθάνει στον χώρο της τελετής. Σε άλλα βίντεο, ο 29χρονος Τζόνας περιμένει τη νύφη ενώπιον ενός σωσία του Πρίσλεϊ, που ήταν ντυμένος στα κόκκινα. Η 23χρονη νύφη φαίνεται στη συνέχεια να πλησιάζει τον γαμπρό, φορώντας πέπλο και κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Σε άλλο βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το ζευγάρι που ανταλλάσσει γαμήλιους όρκους ενώπιον του σωσία του Πρίσλεϊ.

Διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος είχαν ήδη αναφέρει ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στη Γαλλία το καλοκαίρι. Πριν από πέντε μήνες, ο αδελφός του Τζο, ο Νικ Τζόνας, παντρεύτηκε στην Ινδία την ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα.


Πηγή