Πέμπτη , 2 Απρίλιος 2020
Γυμνοί για καλό σκοπό Σεφερλής, Μπουτάρης, Ψυχούλη, Μπεγνής

Γυμνοί για καλό σκοπό Σεφερλής, Μπουτάρης, Ψυχούλη, Μπεγνής

Δείτε τις φωτογραφίες

Με τις γυμνές φωτογραφίες 32 επωνύμων επέλεξε το περιοδικό «ADORE» να ντύσει το αφιέρωμά του κατά του Aids με αφορμή την επικείμενη παγκόσμια ημέρα κατά της μάστιγας του αιώνα την 1η Δεκεμβρίου. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ελένη Ψυχούλη και άλλοι 29 επώνυμοι βγαίνουν από τα ρούχα τους για καλό σκοπό.

Με τη φωτογράφησή τους, οι 32 επώνυμοι συμμετέχουν στην καθιερωμένη καμπάνια του «ADORE» κατά του AIDS (με αφορμή την επικείμενη παγκόσμια ημέρα κατά της μάστιγας του αιώνα, την 1η Δεκεμβρίου), δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του έρωτα με προφυλάξεις και κατά των διακρίσεων και του στιγματισμού.

Εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη, στη γυμνή φωτογράφηση συμμετέχουν οι ηθοποιοί και παρουσιαστές Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, η δημοσιογράφος γεύσης Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Ανδρέας Λαγός, οι ηθοποιοί Γιώργος Κολοβός, Μαρία Κωνσταντάκη, Φανή Μητσοπούλου, Μέμος Μπεγνής, Κάτια Νικολαΐδου, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Χρήστος Σιμαρδάνης και Χαρίκλεια Χατζησαββίδου, ο καλλιτέχνης Διογένης Δασκάλου, οι τραγουδιστές Γιώργος Αξάς και Κωνσταντίνος Φραντζής, η παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρία-Λουίζα Βούρου, οι επιχειρηματίες Αλίκη Βεργίδου και Γιάννης Κέδες, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, το μοντέλο Ηλίας Κωνσταντίνου, ο personal trainer Κωνσταντίνος Λοΐζου, η σύμβουλος επικοινωνίας Λήδα Παπαδοπούλου, η διευθύντρια της εταιρείας επικοινωνίας MAR.COM Χριστίνα Τζελέπογλου, η σύμβουλος επικοινωνίας Μαρία Τσακάλου, ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς, η γυμνάστρια Γιώτα Φιρφιρή και η communication director Έλενα Χαλάτη, αλλά και αθλητές Ιωάννης Ιωάννου, Εύα Κατωπόδη και Αντρέι Κράβαρικ.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thestival.gr. Όλες τις φωτογραφίες της καμπάνιας στο περιοδικό «ADORE» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Πηγή: newsbeast.gr