Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
GNTM 2: Η Άννα Χατζή δημοσίευσε τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται

GNTM 2: Η Άννα Χατζή δημοσίευσε τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται

Μία ημέρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2 και στο Instagram της Άννας Χατζή γίνεται ο κακός χαμός. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας έχει πολλές αντιπάθειες εκτός σπιτιού, μιας και η ίδια όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι είχε εκφραστεί άσχημα για τις πρώην συμπαίκτριές της και φαίνεται πως ο κόσμος της το κρατούσε.

Ωστόσο, οι επιθέσεις που δέχεται είναι σκληρές και τα μηνύματα που της στέλνουν είναι υβριστικά, ενώ κάποιοι της εύχονται να πάθει ακόμη και κακό. Η Άννα Χατζή δημοσίευσε στα στόρι της κάποια από τα μηνύματα, ενώ φρόντισε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους τη βρίζουν με χυδαίο τρόπο.

«Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δεν θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή