Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
H Kylie Jenner σε μια καυτή ασπρόμαυρη φωτογράφιση

H Kylie Jenner σε μια καυτή ασπρόμαυρη φωτογράφιση

Σκηνικό που θυμίζει τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Η 18χρονη Κylie Jenner μοιάζει να θέλει να συνεχίζει την καριέρα της αδελφής της Kim Kardashian και ακολουθεί τα βήματά της κατά γράμμα ακόμα και στις φωτογραφήσεις. Στο πλαίσιο της νέας της φωτογράφησης φοράει μαύρα καυτά εσώρουχα και ποζάρει α λα «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» με επιτυχία.

Το αποτέλεσμα; Μια σουπερ kinky φωτογράφηση για την ιστοσελίδα της thekyliejenner.com και την αντίστοιχη εφαρμογή της από τη φωτογράφο Sasha Smasanova. Η 18χρονη σκοπεύει να γίνει τόσο γνωστή όσο οι αδερφές της και μάλλον τα καταφέρνει αφού ήδη έχει αρχίσει και πουλά το εαυτό της με τον «σωστό τρόπο» κατά την ίδια βγάζοντας ήδη αρκετά χρήματα από φωτογραφήσεις και διάφορες συνεργασίες. Η Kylie φαίνεται πως μιμείται την αδερφή της και στις πόζες αφού δεν διστάζει να φορέσει αποκαλυπτικά εσώρουχα και να δείξει τα οπίσθιά της στην κάμερα.

Το ασπρόμαυτο βίντεο δίνει «αναλαμπές» γυμνού από την Kylie τόσο-όσο ώστε να αφήσει τους θαυμαστές της να θέλουν να δουν κάτι περισσότερο. Στο σαγηνευτικό βίντεο η 18χρονη ποζάρει πότε γελώντας και πότε ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα απολύτως απαραίτητα. Η τηλεπερσόνα και μοντέλο επέλεξε να φορέσει σέξι ζαρτιέρες, μαύρο καλσόν και ένα πολύ αποκαλυπτικό εσώρουχα για να κάνει το ανδρικό κοινό να παραμιλά. Μπορεί μάλιστα οι εικόνες να είναι ασπρόμαυρες αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ σέξι. Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει ο τρόπος και το μέσο αλλά θέλει απεγνωσμένα να γίνει γνωστή όπως και οι αδερφές της. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την φωτογράφηση που κόβει την ανάσα…kyljenr02kyljenr03kyljenr04

kyljenr01

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr