Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

H Loveramics στην Ελλάδα από το Warehouse

Το Warehouse το γνωρίζουμε για τον speciality καφέ, το δημιουργικό φαγητό και την ποικιλία κρασιών.

Στα πλαίσια της επιμονής της ομάδας του στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, το Warehouse είναι πλέον ο αποκλειστικός διανομέας χονδρικής της Loveramics για Ελλάδα και Κύπρο.

Η Loveramics είναι μια εταιρεία παραγωγής υψηλής ποιότητας κεραμικών και πορσελάνινων ειδών με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Στην παραγωγή τους χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό χειρωνακτικές μέθοδοι καθώς και πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Στην γκάμα τους περιλαμβάνονται σκεύη για τον καφέ, το τσάι, το νερό και το φαγητό, καθώς και αξεσουάρ μαγειρέματος. Οι κούπες καφέ της Loveramics είναι μάλιστα οι επίσημες κούπες Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων (Latte Art και Brew Bar) και παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πορσελάνη.

2

Τα σχήματά τους επιτρέπουν στα αρώματα του καφέ να αναπτυχθούν, ενώ έχουν χοντρό σώμα που συντηρεί άψογα τη θερμοκρασία των ροφημάτων.

Όλα αυτά κάνουν τα φλιτζάνια της ακαταμάχητα, τόσο για τους επαγγελματίες barista όσο και για κάθε coffee lover! Θα τα βρείτε σε μια υπέροχη παλέτα από λαμπερά χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα, τα οποία επιτυγχάνονται με το ψήσιμο της πορσελάνης στους 1300 βαθμούς Κελσίου, ώστε να γίνει εξαιρετικά ανθεκτική.

3

Οι επιλογές είναι ατελείωτες, από φλιτζάνια καφέ, κούπες τσαγιού και σοκολάτας, πιάτα φαγητού, έως κανάτες νερού, τσαγιέρες, κουτάλια, σετ σερβιρίσματος και αξεσουάρ προετοιμασίας φαγητού βραβευμένα για το design τους.

Τα Loveramics θα τα βρείτε χονδρική και λιανική στο Warehouse (Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21, Εξάρχεια) και στο Warehouse CO2 (Υπερείδου 1, Σύνταγμα).

4

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: www.warehouseproject.gr/loveramics.

localStorage.clear();


Πηγή