Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή Κουντέ και η ανταλλαγή για Οφόε

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό, μια ιστορία που βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο προσκήνιο, αλλά φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Καμερουνέζο μέσο και η μετακίνησή του στο Λιμάνι θεωρείται ότι μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σήμερα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν τα δεδομένα και αντί για δανεισμό του παίκτη προχώρησαν στην αγορά του, με ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ιβάν Κουεγιάρ, το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Λεγανές είναι δεδομένο, όμως οι Ισπανοί έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη εξέλιξη πάνω σε αυτό. Άλλωστε, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν «καίγεται» για τερματοφύλακα.

Αντίθετα, το θέμα του Ντομίνγκος Ντουάρτε δείχνει επίσης αρκετά προχωρημένο, με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον παίκτη. Μάλιστα, ένα σενάριο αναφέρει ότι η κίνηση θα είναι «δύο σε ένα», με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αποκτά από τους Πειραιώτες τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, σε μια ιδιότυπη ανταλλαγή.

Πάντως, στο Λιμάνι κρατούν χαμηλά την μπάλα για την περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή…

localStorage.clear();


Πηγή