Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η Σοφία Βεργκάρα σπάει τη σιωπή της

Η Σοφία Βεργκάρα σπάει τη σιωπή της

H κατάψυξη εμβρύων και η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της

H πλέον ακριβοπληρωμένη πρωταγωνίστρια της μικρής αμερικανικής οθόνης και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Μοντέρνα Οικογένεια», Σοφία Βεργκάρα, έσπασε τη σιωπή της σχετικά με τη δικαστική διαμάχη με αντίδικο τον πρώην σύντροφό της και αντικείμενο τον έλεγχο των γονιμοποιημένων ωαρίων που είχαν καταψύξει την εποχή που ήταν ζευγάρι.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η 42χρονη σήμερα ηθοποιός από την Κολομβία, υποστήριξε ως δίκαιη την άρνησή της να παραχωρήσει τα ωάρια στον πρώην σύντροφο της, επιχειρηματία Νικ Λόουμπ.

Προτού προχωρήσουν σε διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης, το Νοέμβριο του 2013, Ο 39χρονος είχε υπογράψει συμφωνητικό με τη Βεργκάρα, στο οποίο καθίστατο σαφές ότι τίποτα δε θα γινόταν με αυτά τα έμβρυα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη και των δύο.

Μετά τον χωρισμό τους όμως ο Λόουμπ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον της ηθοποιού, η οποία διατηρούσε την κηδεμονία των εμβρύων, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία δε διευκρίνιζε επακριβώς τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που χώριζε με την κωμικό.

Τα έμβρυα βρίσκονται σε κλινική στη Φλόριντα και η Σοφία Βεργκάρα αρνείται να δώσει εντολή προκειμένου να αποψυχθούν.

«Μπορείτε να με κατηγορήσετε για αυτό;» διερωτήθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή «Howard Stern Show» ερωτηθείσα σχετικά με την άρνησή της τα γονιμοποιημένα ωάρια να εμφυτευτούν σε παρένθετη μητέρα.

Ένα παιδί έχει ανάγκη κάτι «περισσότερο από μία μητέρα, έχει ανάγκη από μία σχέση γεμάτη αγάπη μεταξύ των γονέων του. Κάνω αυτό που είναι σωστό» τόνισε η ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο Λόουμπ, είχε ήδη από την περασμένη εβδομάδα, δώσει τη δική του εκδοχή σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times.

Σύμφωνα με όσα είπε «μία γυναίκα έχει το δικαίωμα να μείνει έγκυος με τους δικούς της όρους ακόμα και εάν ο άνδρας αντιτίθεται. Άραγε ένας άνδρας που θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του ως γονέας δεν έχει το ίδιο δικαίωμα να χειριστεί (όπως θέλει) τα έμβρυά του ακόμα και αν η γυναίκα είναι αντίθετη σε αυτό;»

Πηγή: newsbeast.gr