Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται… παιχνίδι για κινητά

Η Τέιλορ Σουίφτ γίνεται… παιχνίδι για κινητά

Η ψηφιακή εποχή των σταρ έφτασε

Στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μπαίνει δυναμικά και η Τέιλορ Σουίφτ, ίσως επειδή ζήλεψε τη δόξα της Κιμ Καρντάσιαν, και φυσικά   και τα χρήματα που έχει βγάλει. Έτσι οι θαυμαστές της 26χρονης τραγουδίστριας σύντομα θα χαίρονται στα κινητά του τηλέφωνα και στις ταμπλέτες τους την αγαπημένη τους σταρ.

Η συμφωνία έκλεισε με την εταιρεία Glu Mobile, με την οποία θα συνεργάζεται αποκλειστικά στο χώρο του mobile gaming. Το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για «ανέβει» στις κινητές συσκευές στο τέλος του 2016 και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δοθούν συμπληρωματικές διευκρινίσεις σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη συμμετοχή της Σουίφτ αργότερα. «Αντιλαμβανόμαστε ότι η Τέιλορ, αλλά και οι θαυμαστές της σε ολόκληρο τον κόσμο περιμένουν μία νέα και άκρως διαφορετική εμπειρία στο φορητό gaming», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκολο ντε Μάσι.

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα την ακολουθούν 74 εκατομμύρια στο Facebook, 70,4 εκατομμύρια στο Twitter, 64,8 εκατομμύρια στο Instagram και 18 εκατομμύρια στο Vevo.