Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η καλοκαιρινή Amanda Bisk

Η καλοκαιρινή Amanda Bisk

Η Αυστραλή επικοντίστρια θέτει μία σοβαρή… υποψηφιότητα

«Τρέμε Jen Selter», φαίνεται να λέει αυθάδικα η αυστραλή αθλήτρια στα μέχρι σήμερα «διασημότερα οπίσθια του Instagram», αυξάνοντας λυσσαλέα τον ανταγωνισμό στην κατηγορία.

Γιατί το άγνωστο διαμάντι -στο θέμα που μας απασχολεί, πάντα!- από την άλλη άκρη του πλανήτη όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε όρους οπίσθιας μαγείας από την αμερικανική διασημότητα Selter, αλλά μπορεί άνετα να τη βάλει κάτω σε μια καυτή μονομαχία.

Κι έτσι, την ώρα που όλοι συνωστίζονται στον Instagram λογαριασμό της Jen Selter παρακολουθώντας από πρώτο χέρι τις καθημερινές περιπέτειες των οπισθίων της, όσοι ξέρουν θρονιάζονται στο Instagram της Amanda Bisk, και θα καταλάβετε αμέσως γιατί!

Κι αν οι 77.000 followers λογίζονται ελάχιστοι για τη «θέα» που προσφέρει η Bisk στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, είναι γιατί παραμένει ακόμα σχετικά άγνωστη. Το εκατομμυριάκι το έχει σίγουρο και μάλιστα άμεσα, κάτι που προσυπογράφουν οι 400 και πλέον σέξι φωτογραφίες της στο Instagram.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, πλάι στην Αμερικανή Jen Selter και τη σουηδή ανταγωνίστριά τηςAlexandra Bring προσθέστε πια και την αυστραλή επικοντίστρια Amanda Bisk, ως μια σοβαρότατη υποψηφιότητα για την απόλυτη μάχη των «διασημότερων οπισθίων του ίντερνετ».

Να και πώς είναι από μπροστά…