Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Kanye West: Χώρισε και με τη «σωσία» τής Κιμ Καρντάσιαν, έναν μήνα αφού έκανε τατουάζ για εκείνον

Χώρισε ξανά ο Kanye West. Αυτή τη φορά με τη «σωσία» της Κιμ Καρντάσιαν, Chaney Jones.

Το «κεφάλαιο Κιμ Καρντάσιαν» έχει κλείσει και ο καθένας έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάνοντας τις δικές του επιλογές, αλλά προσπαθώντας να έχουν μια τυπική επαφή και επικοινωνία λόγω των παιδιών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό πως ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Τζούλια Φοξ, η οποία ζωγραφίζει πίνακες με το αίμα της. Ωστόσο, η σχέση δεν άντεξε και λίγο αργότερα ο Kanye West εθεάθη να είναι με τη… σωσία της Κιμ Καρντάσιαν, Chaney Jones.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε και γιατί χώρισαν ο Kanye West και η Chaney Jones;

Όμως, ούτε αυτό το ειδύλλιο φαίνεται να κρατά, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΜΖ που αναμεταδίδει η «Daily Mail», το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους.

Και σε αυτό το σενάριο ενισχυτικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Kanye West με μία γυναίκα στον κινηματογράφο.

Ο χωρισμός τους, λοιπόν, φαίνεται πως έρχεται λίγες μέρες αφότου ο 44χρονος ράπερ φωτογραφήθηκε στον κινηματογράφο με μια γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έγινε επίσημα γνωστή. Αλλά οι θαυμαστές του πιστεύουν ότι είναι η λαμπερή influencer Monica Corgan.

Μάλιστα, ο Kanye και η Chaney λέγεται ότι χώρισαν μετά το ταξίδι τους στην Ιαπωνία, αν και δεν είναι σαφές ποιος χώρισε ποιον.

Μόλις πριν από έναν μήνα η Chaney έδειξε ένα τατουάζ αφιερωμένο στον ράπερ, στον καρπό της, όπου είχε γράψει «Ye», το όνομα που χρησιμοποιεί ο Kanye. Το νεαρό μοντέλο πάντως έχει αφαιρέσει τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kanye West: Η αρχή της σχέσης του με την Chaney Jones

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας, ενώ πίστευαν ακόμα ότι έβγαινε με την Τζούλια Φοξ.

Οταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι ο Kanye και η Τζούλια χώρισαν, άρχισαν οι φήμες ότι ο ράπερ είχε επίσημα προχωρήσει με την Chaney, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα η επόμενη μούσα του.


Πηγή