Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Λευκορωσίδα μαθηματικός που έγινε viral από ένα βίντεο

Η Λευκορωσίδα μαθηματικός που έγινε viral από ένα βίντεο

Θαυμαστές γέμισαν τα προφίλ της με σχόλια

Τα μαθηματικά μπορεί να είναι δύσκολα ακόμη και για τον πιο αφοσιωμένο μαθητή και φοιτητή αλλά η Oksana Neveselaya τα κάνει να έχουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον.

Η όμορφη ξανθιά έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο καυτή καθηγήτρια μαθηματικών του κόσμου» όταν το βίντεο που τράβηξε ένας από τους μαθητές της έγινε viral.

leeuekoro2

Η νεαρή από τη Λευκορωσία έκτοτε σάρωσε στο Youtube αλλά και στο Instagram συγκεντρώνοντας περισσότερους από 173.000 followers. Στο βίντεο των 45 δευτερολέπτων φοράει ένα αμάνικο γκρι φόρεμα και σανδάλια έχοντας τα ξανθά μαλλιά της λυτά και εξηγεί κάτι γράφοντας στον πίνακα. Από εκείνη τη στιγμή το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές και έχει μοιραστεί σε φόρουμ και στα social media όχι μόνο στη χώρα της.

leeuekoro3

Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν είναι γνωστό αν η Oksana έχει γνώση για το τι απήχηση είχε το «ντεμπούτο» της στο YouTube, αλλά οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν ότι έχει λάβει μεγάλη προσοχή επάνω της λόγω της εμφάνισής της. Χιλιάδες likes και σχόλια εκφράζουν τη συμπάθεια και το θαυμασμό προς το πρόσωπό της. Μια πρόσφατη φωτογραφία της μάλιστα στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει ένα διάλειμμα με σπα στη Μαλαισία έκανε τους άνδρες followers της να σχολιάζουν ότι θα ήθελαν να τους διδάξει κι εκείνους μαθηματικά ακόμη και σε μεγάλη ηλικία.

leeuekoro4

Η ίδια πάντως φροντίζει να ανανεώνει το περιεχόμενο στις σελίδες της σε Facebook και Instagram ενώ αποδεικνύει ότι εμφάνιση και νοημοσύνη μπορούν άνετα να συνυπάρξουν. Ωστόσο, πολλοί αισιόδοξοι μνηστήρες μπορεί να απογοητεύτηκαν από το γεγονός ότι η ίδια πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, πιθανόν από τον σύντροφό της. Η λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα έγραφε: «Η απόσταση σημαίνει τόσα λίγα όταν κάποιος σημαίνει τόσα πολλά».

leeuekoro5leeuekoro6leeuekoro7leeuekoro8leeuekoro9leeuekoro10

 

Πηγή: newsbeast.gr