Παρασκευή , 9 Ιούνιος 2023

Love Island: Ξέφρενο πάρτι, επιστροφές και ένα πικάντικο παιχνίδι [βίντεο]

Το επεισόδιο του Love Island της Τρίτης, είχε πάρτι, επιστροφές και ένα «ροζ» παιχνίδι αποκαλύψεων.

Η ημέρα για τους Islanders ξεκίνησε με μηνύματα στα κινητά τους, εκ των οποίων ορισμένα έφεραν αναστάτωση ενώ άλλα χαρά. Μήνυμα στον Γιώργο Γεωργίου τον ενημέρωνε ότι η ημέρα ξεκινάει με πάρτι στην πισίνα της βίλας του ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΙ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φάνης έκατσε πίσω από τη μπάρα και ετοίμαζε κοκτέιλ και τα κορίτσια με τα μαγιό τους και τα λικνίσματά τους ανέβαζαν τη θερμοκρασία στα ύψη, όπως και τη διάθεση των αγοριών.

Ωστόσο οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, καθώς όσο οι παίκτες χόρευαν μια είσοδος παίκτριας τους έκανε να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Την ώρα που έβγαζαν αναμνηστική φωτογραφία, μια γυναικεία φιγούρα εισέβαλε ανάμεσά τους πανηγυρίζοντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Νίκη Ηλιοπούλου, η ξανθιά παίκτρια, που είχαμε δει από την αρχή στη βίλα, αποχώρησε και μετά από απόφαση της παραγωγής επέστρεψε ξανά.

Η «οπτασία», όπως την αποκαλούν, είναι πίσω πια και θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία από την αρχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι χάρηκαν με την επιστροφή της όπως η Αναστασία, κάποιοι άλλοι, όπως ο Αλέξανδρος και η Κλαούντια δεν χάρηκαν καθόλου. “Όχι πάλι” σκέφτηκε ο Αλέξανδρος με το που είδε το “παλιό” του ταίρι να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι ενώ η Κλαούντια θεωρεί τελείως “άσχετη” την επιστροφή της.

Ο Παναγιώτης, από την πλευρά του δεν έχασε χρόνο και προσέγγισε την νέα Islander χωρίς οι κινήσεις του να μένουν ασχολίαστες από τους υπόλοιπους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη ο Φάνης ήταν «σκασμένος» από την απάθεια της Κατερίνας.

Τα ζευγάρια κλήθηκαν να παίξουν ένα πικάντικο παιχνίδι κλήθηκαν και βγήκαν στο φως πολλές αποκαλύψεις. Οι παίκτες έπρεπε να απαντήσουν σε καυτές ερωτήσεις κι αν είχαν θετική απάντηση, την μοιράζονταν με τους υπόλοιπους κι έπιναν από το ποτήρι τους. Αν πάλι όχι, κρατούσαν χαμηλό το ποτήρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ερώτηση για το αν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με το ίδιο άτομο έφτασε κι η αμηχανία ήταν έκδηλη. Ο Αργύρης αποκάλυψε ότι είχε φτάσει τις 10 φορές, όμως η Κατερίνα… έσπασε το ρεκόρ και μοίρασε εγκεφαλικά όταν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι το max της είναι 17 οι φορές. Ο Γιώργος έμεινε άφωνος: «17; Κουνελάκια ήθελες να κάνεις;»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε και η Κλαούντια, ενημερώνοντας τους συμπαίκτες της και το τηλεοπτικό κοινο ότι δεν φοράει εσώρουχα για να φαίνονται ωραία τα ρουχαλάκια της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ότι αφορά την ερώτηση τι ντύνονται οι Islanders για να συνευρεθούν ερωτικά; Η Μαρία έκανε τους πάντες να γελάσουν όταν τους είπε ότι έχει ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα, αλλά υπήρχε και καλύτερη αμφίεση και ήταν αυτή του Γιώργου «Μπατμαν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή