Κυριακή , 29 Μάρτιος 2020
Μα, πού είναι; Αν δεν απαντάει στα μηνύματά σου πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο

Μα, πού είναι; Αν δεν απαντάει στα μηνύματά σου πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο

Γνωστό γυναικείο πρόβλημα! Εσύ νόμιζες ότι τα ραντεβού σας πήγαιναν μια χαρά, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε. Μην πέφτεις από τα σύννεφα, μην χάνεις τη ψυχραιμία σου και κινήσου με στρατηγική.

1. Μην τον βομβαρδίσεις με μηνύματα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να του στείλεις 10 μηνύματα μέσα σε λίγες ώρες. Δηλώνει απελπισία και ακόμα και αν ο άλλος ενδιαφέρεται το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις.

2. Στείλε ένα φιλικό, χαλαρό μήνυμα για να δεις αν είναι καλά. Το να στείλεις ένα απλό μήνυμα που θα γράφει “τι κάνεις;” είναι απόλυτα αποδεκτό. Αν δεν απαντήσει και σε αυτή την προσπάθειά σου τότε καλύτερα να σταματήσεις.

3. Πρόσεχε που κάνεις τα παράπονα σου. Το γεγονός ότι εσύ θες επικοινωνία και εκείνος την αρνείται είναι σίγουρο πως σε βρίσκει σε μια κατάσταση ανυπομονησίας. Μην πέσεις στην παγίδα και μεταφέρεις τα συναισθήματα σου σε κοινούς γνωστούς σας. Θα τα μεταφέρουν με τρόπο που δεν θα είναι ευνοϊκός για σένα.

4. Μην μεταφέρεις το άγχος σου στα social media. Το θέμα βρίσκεται ανάμεσα σε σένα και εκείνον και καλύτερα να παραμείνει προσωπικό σας ζήτημα. Αν δώσεις διαδικτυακή έκταση εκείνος θα καταλάβει ότι απευθύνεσαι σε εκείνον, θα θεωρήσει ότι τον θες πολύ και θα δημιουργήσει για σένα την εικόνα πως δεν προστατεύεις την προσωπική σου ζωή.

5. Περίμενε λίγο και μετά αντιμετώπισέ τον. Αν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων και ακόμα τον σκέφτεσαι τότε έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις μία προσπάθεια επικοινωνίας. Μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα που θα λέει: “νόμιζα ότι τα πηγαίναμε καλά και έτσι είμαι λίγο μπερδεμένη”. Μην ντραπείς να το στείλεις. Αν βγήκατε αρκετές φορές έχεις κάθε δικαίωμα να μάθεις τί συνέβη.

6. Μην περιμένεις πάνω από το κινητό για το μήνυμά του. Δεν είναι κρίμα εκείνος να κάνει τη ζωή του και εσύ να έχεις κολλήσει στο ερώτημα πότε θα σου στείλει; Εκείνος δεν πρήζει τους φίλους του για σένα, αλλά βγαίνει με τα φιλαράκια του για ποτά. Καλύτερα κάνε το ίδιο και εσύ με την παρέα σου. Και όταν σου στείλει σκέψου τι θα απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να του δείξεις ότι η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση