Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Maluma: Ο Κολομβιανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο Instagram με φανέλα της ΑΕΚ [βίντεο]

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma εντυπωσίασε το βράδυ της18ης Μαρτίου το ελληνικό κοινό με τη συναυλία που έδωσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το ντελίριο του κοινού για τα όσα είδε επί σκηνής από τον σούπερ σταρ από τη χώρα της λατινικής Αμερικής, που κάποιες θαυμάστριές του βγήκαν από τα ρούχα τους -κυριολεκτικά. Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δραστήριος και στα social media και ένα από τα βίντεο που «ανέβασε» στο IInstagram προκάλεσε ξανά το ενδιαφέρον στη χώρα μας, αλλά για άλλους λόγους αυτήν τη φορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Αρίας, όπως είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του Maluma, εμφανίζεται στο βίντεο αυτό με φανέλα της μπασκετικής ΑΕΚ, την οποία συνδυάζει με ένα καπέλο με το λογότυπο των Λος Άντζελες Λέικερς. Έτσι, σχεδόν μια εβδομάδα μετά τη συναυλία του στη χώρα μας, ο σούπερ σταρ του πενταγράμμου φαίνεται να επιμένει να… κινείται σε ελληνικούς ρυθμούς.

Ο Maluma έχει 61,5 εκατ. ακόλουθους στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και σε αυτούς θέλησε να απευθυνθεί με το βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του και το οποίο τον δείχνει να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να μιλά για το νέο τραγούδι του. Οι Έλληνες φίλοι του δεδομένα πρόσεξαν τη φανέλα του με τον δικέφαλο στο στήθος.

Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, συνεργασίες με ονόματα όπως ο The Weeknd και η Τζένιφερ Λόπες, ο Κολομβιανός θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο οποίος αγαπάει παράλληλα την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Διαθέτει αρκετά εντυπωσιακά μοντέλα στο γκαράζ του, με τα οποία συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Δείτε εδώ τα αυτοκίνητα του Maluma με τη συλλογή που διαθέτει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή