Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Master Chef 2022: Η 47χρονη που κέρδισε το golden pin από τον Κοντιζά και μπήκε απευθείας στο σπίτι [βίντεο] | ΖΩΗ

Στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε με το 2022 το Master Chef.

Χθες ο διαγωνισμός μαγειρικής έκανε πρεμιέρα, με τους διαγωνιζόμενους να δείχνουν με το «καλημέρα» ότι και φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα ήταν η 47χρονη Βασιλική η οποία με το πιάτο της κατάφερε να κερδίσει το golden pin που την έστειλε απευθείας στο σπίτι του Master Chef.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας τη δική της επιχείρηση στον χώρο της αισθητικής, η Βασιλική που χήρεψε σε πολύ νεαρή ηλικία, κατάφερε μόνη της να μεγαλώσει τις δύο κόρες της.

Η 47χρονη μαγείρισσα αποφάσισε να κλέψει τις εντυπώσεις στην audition του MasterChef 2022 φτιάχνοντας ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ξεκίνησε να φοιτά σε σχολή μαγειρικής, αφού ούτως ή άλλως σκοπεύει να ασχοληθεί με την κουζίνα.

«Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα θα δηλώσεις και του χρόνου;», τη ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Με αυτό το πιάτο δε θα πάρεις τρία ναι», της είπε στη συνέχεια. «Έτσι όπως έψησες το συκώτι δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να το ψήσω. Δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στον διαγωνισμό», κατέληξε ο γνωστός σεφ δίνοντάς της στη συνέχεια το golden pin.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βασιλική μπαίνεις κατευθείαν στο σπίτι», της είπε, με τη Βασιλική να ουρλιάζει από τη χαρά της, βάζοντας τα κλάματα! «Δεν το πιστεύω! Το ‘χω πει 100 φορές», είπε η παίκτρια που ενθουσίασε τους κριτές.

Master Chef: Η προσπάθεια της Βασιλικής που της έδωσε το golden pin:


Πηγή