Δευτέρα , 6 Φεβρουάριος 2023

MasterChef: Ο παίκτης που άφησε άναυδους τους κριτές -«Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το MasterChef, όπου αρκετοί παίκτες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στις οντισιόν, με στόχο μια λευκή ποδιά.

Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι, ωστόσο ο κάθε παίκτης είχε κάτι να προσφέρει ενδιαφέρον στη διαδικασία.

Αυτός, ωστόσο, που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των κριτών, όχι τόσο για τις μαγειρικές του επιδόσεις αλλά για την ιστορία που κουβαλούσε, ήταν ο 31χρονος Θωμάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef μίλησε για την περίοδο που είχε αρκετά κιλά και αυτό τον επηρέασε αρνητικά στην υγεία του, με κίνδυνο να φτάσει κοντά στον θάνατο, από τον οποίο γλίτωσε για λίγο.

«Είχα φτάσει 18 χρόνων 230 κιλά και όταν ήμουν 19 είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα Επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη και ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στη διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στη ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα. Αφότου βρήκα τη θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους», είπε ο Θωμάς κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

«Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα» είπε στη συνέχεια, και πρόσθεσε: «Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν από δύο χρόνια έκανα body building επαγγελματικά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή