Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

MasterChef: Ο Αλέξανδρος «έσφαξε» τη Χριστίνα για την επιλογή της -«Και βγαίνεις και είσαι και βλάκας» [βίντεο]

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με νέο θέμα στο MasterChef και οι μπριγάδες ετοιμάστηκαν να βάλουν φωτιά στην κουζίνα.

«Αυτήν την εβδομάδα θα κυριαρχήσουν δύο λέξεις, Cucina Povera, που σημαίνει ταπεινή κουζίνα. Στα υλικά προφανώς, γιατί η γεύση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλή. Σε αυτή τη μαγειρική φιλοσοφία λοιπόν τίποτα δεν πάει χαμένο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τη θεματική δοκιμασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αποψινή αναμέτρηση των δύο μπριγάδων του MasterChef, ο Λευτέρης ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας είχε τη δυνατότητα να «πετάξει» εκτός έναν παίκτη των μπορντό προκειμένου να επέλθει αριθμητική ισορροπία. Ο Λευτέρης επέλεξε τον Μάριο, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες της μπορντό μπριγάδας.

Οι δύο αρχηγοί, Λευτέρης και Χριστίνα, έπαιξαν στρατηγικά, ματσάροντας αδύναμους με ισχυρούς παίκτες.

MasterChef: Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου μετά την επιλογή της Χριστίνας

«Η απάντηση στης Χριστίνας στον Λευτέρη με βάση την Τάνια είναι να βάλει έναν αδύναμο παίκτη, εμένα υποτίθεται, μαζί με έναν πολύ καλό παίκτη, ώστε να ισοφαρίσει τους πόντους. Δεν συμφωνώ, γιατί ποτέ δεν βάζει την παρέα της με ισχυρούς παίκτες», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος, ο οποίος διαγωνίζεται με τον Νίκο.

«Δεν με ενδιαφέρει να κάτσω να γλείψω κανέναν για να ανέβω στο παιχνίδι. Αν αυτοί νιώθουν εντάξει μέσα τους, τι να πω; Άντε και έμεινες δύο βδομάδες παραπάνω και βγαίνεις μετά, τι κέρδισες; Κέρδισες το έπαθλο; Βγήκες και είσαι και βλάκας», πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή