Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Champions League: Η Ίντερ μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, τόνισε ο Σιμεόνε πριν το ματς της Τρίτης

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, έπλεξε το εγκώμιο της Ίντερ και του Σιμόνε Ιντσάγκι, ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Τζουζέπε Μεάτσα», για τους «16» του Champions League.

Ο Αργεντινός χαρακτήρισε τους «νερατζούρι» ως μία απ’ τις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στην Ίντερ ως ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως πέρασε πολύ ωραία χρόνια στην Ίντερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ίντερ είναι μεταξύ των τεσσάρων, πέντε καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη και το δείχνει στο Campionato, αλλά και στο Champions League την περασμένη σεζόν. Μου αρέσει πάρα πολύ όπως παίζει, δεν το λέω επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Παίζουν με τρόπο απλό και συγκεκριμένο, δουλεύουν συλλογικά. Όποια ομάδα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη νίκη» τόνισε ο 53χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται να παίξουμε με ένταση, εκείνη που είχαμε απέναντι στην Λας Πάλμας. Αυτή τη στιγμή οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ξέρουμε πως θα πρέπει να πάρουμε μερικά ρίσκα, για να καταφέρουμε να υποστηρίξουμε την επίθεσή μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την εποχή που ο ίδιος φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ σαν παίκτης, ο Σιμεόνε τόνισε: «Στην Ίντερ ήταν τα δύο καλύτερα χρόνια της καριέρας μου (σ.σ. 1997-1999) θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το γκρουπ παικτών και τον κόσμο.

Εκείνα τα δύο χρόνια με αγάπησαν πολύ και εδώ έδωσα τα πάντα. Αύριο θα έχω το συναίσθημα της επιστροφής σε ένα μέρος που ο κόσμος με αγαπάει πολύ, όπως έγινε στην Ρώμη με την Λάτσιο. Εκεί, είχαμε μία φοβερή σχέση με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, στα χρόνια μας στην Λάτσιο (σ.σ. από το 1999 μέχρι το 2003) μιλούσαμε πάρα πολύ για ποδόσφαιρο.

Την Τρίτη (20/2) θα ξαναβρεθούμε, τον αγαπώ πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτό που κάνει στην Ίντερ. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, διαχειρίζεται πολύ καλά το γκρουπ παικτών που έχει και τον ακολουθούν πιστά».


Πηγή