Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

MasterChef: Συγκινητικές στιγμές -Οι μαμάδες των παικτών «εισέβαλαν» στο πλατό [βίντεο]

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο προβλήθηκε στους δέκτες μας από το MasterChef, με τους υποψήφιους σεφ που έχουν απομείνει να αιφνιδιάζονται από τις μητερές τους που «εισέβαλαν» στο πλατό φέρνοντάς τους συγκίνηση.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας, έλαβαν από τις μαμάδες τους ένα τάπερ με σπιτικό φαγητό και ένα γράμμα, κάτι που αρκετούς τους συγκίνησε, ωστόσο η συνέχεια ήταν ακόμη πιο συγκινητική, καθώς οι μαμάδες των παικτών μπήκαν στο πλατό απροειδοποίητα, αφήνοντας πολλούς παίκτες με το στόμα ανοικτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MasterChef: Συγκίνηση για τους παίκτες μόλις αντίκρισαν τις μητέρες τους

Φυσικά πολλοί από τους διαγωνιζόμενους δεν άντεξαν και λύγισαν, μιας και έχουν πολύ καιρό να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους.

Εξαίρεση αποτέλεσε η Μαρία Μπέη, της οποία η μαμά λόγω ενός προγραμματισμένου χειρουργείου δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά της και στην θέση της ήρθε ο αδερφός της.

Φυσικά αφού μαμάδες και παιδιά αγκαλιάστηκαν και είπαν λίγα πράγματα στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς που καλωσόρισε τις μητέρες των παικτών και ζήτησε να γνωριστούν καλύτερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα από το MasterChef


Πηγή