Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στους «16» της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς -Παρά την κακή του βραδιά, κέρδισε τον Μπάεζ με 2-1 σετ [βίντεο]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Σεμπάστιαν Μπάεζ (7-5, 3-6, 6-3) παρά την κακή του εμφάνιση και τα νεύρα του και συνεχίζει στους «16» της Μαδρίτης.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράλες (No.42 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Ρώσου Ρομάν Σαφιούλιν με 2-1 σετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο «Tsitsifast» πήρε τη νίκη σε 2 ώρες και 14 λεπτά απέναντι στον 22χρονο τενίστα ο οποίος είναι στο Νο 31 των ATP Rankings.

Δείτε τα highlights:

Η εικόνα του αγώνα

Στο 1ο σετ, ήταν στο όγδοο game, όταν ο Μπάες έκανε το break για να προηγηθεί προσωρινά. Όμως, η αντίδραση του Τσιτσιπά ήταν άμεση, πήρε το ένατο game μετά από «μάχη», αφού ο Μπάες του έσβησε τρία break points. Με τρεις σερί πόντους και κάνοντας ένα ακόμη break στο σερβίς του Αργεντινού, ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το σετ με 7-5.

Στο 2ο σετ ο Σεμπάστιαν Μπάες προηγήθηκε με 3-0. Αν και ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 3-1, ο Αργεντινός αποδείχτηεκ ανώτερος και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 3ο σετ, στο όγδοο game ο Τσιτσιπάς έκανε το break στο σερβίς του Μπάες και πήρε το πλεονέκτημα για να πάρει το σετ με 6-3 ο Έλληνας τενίστας.


Πηγή