Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
MasterChef 4: Ο Μπέλλος λύνει το μυστήριο και ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με την Μαρία

MasterChef 4: «Όταν ο Δημήτρης Μπέλλος έμπλεξε με τη Μαρία δεν μιλούσαμε πολύ γιατί συνέχεια ήταν μαζί της»

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο φετινό κύκλο του MasterChef. Το μόνιμα χαμογελαστό του πρόσωπο κέρδισε τους τηλεθεατές, όπως επίσης και οι γεμάτες χιούμορ ατάκες του. Ο λόγος για τον Τζον Λέβι Ριάνο ο οποίος το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not» και σχολίασε τους συμπαίκτες του.

«Ποτέ δεν τσακώθηκα, ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση γιατί ήμουν τόσο αποφασισμένος ότι θα μπω σε ένα παιχνίδι και θα διαγωνιστώ μαγειρικά» ανέφερε ο Τζον αρχικά.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 εξέφρασε την έκπληξη του σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του Σταμάτη Κωβαίου: «Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα τον Σταμάτη Κωβαίο να λέει ότι θα κάνουμε μαζί εκπομπή μαγειρικής, δεν έχουμε μιλήσει. Τον γνώρισα όταν είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και πήγαμε στο εστιατόριο που μαγειρεύει. Δεν έχουμε επαφή με τον Σταμάτη».

Μιλώντας για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, ο Τζον Λέβι Ριάνο σχολίασε: «Θα καταντήσω γραφικός με τη Μαρία, να είναι καλά η κοπέλα, αλλά δεν ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες, αλλά ούτε και μαγειρικά.

Με τον Δημήτρη μια χαρά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, απλά όταν έμπλεξε με τη Μαρία δεν μιλούσαμε πολύ γιατί συνέχεια ήταν μαζί της. Με την Κατερίνα δεν τσακώθηκα ποτέ, είχαμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ.

Από τότε που βγήκα από το παιχνίδι έχω βρεθεί με όλα τα παιδιά. Ο Σταυρής και ο Ηλίας από την αρχή του παιχνιδιού δεν ταίριαξαν».


Πηγή