Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 beauty θεραπείες που πρέπει να αποφεύγεις τους καλοκαιρινούς μήνες

Το καλοκαίρι είναι ίσως η ωραιότερη εποχή του χρόνου για πολλούς λόγους. Η θάλασσα, η ανεμελιά, οι διακοπές, οι βραδινές βόλτες, όλα είναι κάπως πιο χαλαρά και όμορφα αυτήν την περίοδο. Και στο χώρο της ομορφιάς, όμως, όλα είναι πιο λαχταριστά! Τα χρώματα στο make up είναι πιο φωτεινά και έντονα, τα κουρέματα και τα χτενίσματα είναι πιο ανάλαφρα, οι κρέμες σώματος και τα αρώματα έχουν φρουτένιες μυρωδιές κάνοντας πιο απολαυστική και μυρωδάτη την περιποίηση της επιδερμίδας μας.

Υπάρχουν, ωστόσο, και ορισμένες beauty θεραπείες που δεν ενδείκνυνται για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι καλύτερα να γίνονται κυρίως τον χειμώνα. Κι αυτό, γιατί ο καυτός ήλιος με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με αυτές τις θεραπείες μπορούν να ερεθίσουν και να ταλαιπωρήσουν το δέρμα μας. Κάτι, που δύσκολα θα συμβεί τους χειμερινούς μήνες, όταν η θερμοκρασία θα είναι αρκετά χαμηλότερη.

Μείνει, λοιπόν, αυτήν την περίοδο πιστή στα self-tan σου, στη βαφή μαλλιών, στα fresh beauty looks και τις θεραπείες που θα βρεις στην παρακάτω gallery προγραμμάτισέ τις για τον χειμώνα!

Διάβασε ακόμα: 4 φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους


Πηγή