Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Μια ζωντανή... Μπάρμπι

Μια ζωντανή… Μπάρμπι

Η Αντζέλικα Κένοβα είναι τόσο όμορφη που μοιάζει ψεύτικη

Από κάποιους η ζωή της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμύθι, άλλοι βέβαια θα την χαρακτήριζαν εφιάλτη εάν γνώριζαν πως οι υπερπροστατευτικοί γονείς, θεωρώντας πως την μεγαλώνουν σαν πριγκίπισσα, επιβλέπουν και περιορίζουν τόσο τις δραστηριότητές της ώστε να μην αλλοιωθεί το αψεγάδιαστο προφίλ της από «εξωγενείς παράγοντες». Ο λόγος για την 26χρονη Αντζέλικα Κένοβα, η οποία μοιάζει τόσο με την αγαπημένη παιδική κούκλα Μπάρμπι και μάλιστα χωρίς να έχει υποβληθεί σε καμία πλαστική επέμβαση, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Με υπερηφάνεια αναφέρει τις μη ρεαλιστικές της αναλογίες, μέση 20 ιντσών και στήθος, το ιδανικό, 32E, καθώς και τα έντονα μάτια της, εκείνα τα χαρακτηριστικά δηλαδή που την κάνουν να μοιάζει τόσο καλή για να είναι αληθινή…
Ταυτόχρονα επιμένει πως δεν έχει υποβληθεί σε καμία πλαστική επέμβαση, γιατί πιστεύει πως κάποιος πρέπει να καταφεύγει στο χειρουργείο μόνο όταν έχει κάποιο σοβαρό ελάττωμα στο πρόσωπο ή στο σώμα.

Κατά τα άλλα, ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει την μέχρι τώρα ζωή της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αμφιλεγόμενος. Εξακολουθεί να ζει με τους γονείς της και δεν μπορεί να βγει ραντεβού με άντρες χωρίς την έγκρισή τους. Όπως χαρακτηριστικά λέει «οι γονείς της, την κρατούν κλεισμένη στο παλάτι τους, από το οποίο θα έρθει η μέρα που θα μπορέσει να δραπετεύσει». Η απόδραση κατά την ίδια θα συνδυαστεί με το ανάλογο πριγκιπόπουλο, το οποίο και ελπίζει να βρει σύντομα.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο αφού οι γονείς της, την μεγάλωναν σαν πριγκίπισσα. «Ποτέ δεν με άφηναν να βγω έξω, να έχω σχέση με κάποιο αγόρι ή να βιώσω τις συνήθεις εμπειρίες της κάθε ηλικίας. Αποτέλεσμα όλου αυτού… είναι πως δεν ταιριάζω και τόσο στην συνηθισμένη ζωή, είμαι σαν μια ζωντανή κούκλα».

«Οι γονείς μου δεν θέλουν να απομακρύνομαι από το σπίτι, συνεχίζει η Αντζέλικα. Η μητέρα μου επιμελείται την γκαρνταρόμπα μου, δεν μπορώ να πάω για ψώνια μόνη μου, εφόσον εκείνη ξέρει να επιλέγει τα ρούχα που αναδεικνύουν καλύτερα την σιλουέτα μου. Επίσης η μητέρα μου απαιτεί να με συνοδεύει στα ραντεβού μου, οπότε κάθε φορά που βγαίνω με κάποιον φίλο σε κάποιο εστιατόριο κλείνουμε πάντα τραπέζι για τρεις. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα κάποια σχέση, μόνο φίλους».

«Οι γονείς μου είναι υπερπροστατευτικοί και πολύ περήφανοι που πέτυχα ως μοντέλο. Από μικρή με έντυναν σαν την Μπάρμπι, άλλωστε η Μπάρμπι είναι το είδωλο όλων των κοριτσιών του κόσμου. Δεν επέλεξα εγώ να μοιάζω τόσο με κούκλα, η μητέρα μου το επέλεξε. Από τα έξι μου άρχισε να μου αγοράζει όλες τις συλλεκτικές  Μπάρμπι και να με ντύνει σαν αυτές. Είχα την αμέριστη προσοχή τους και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς την έγκρισή τους. Αναλάμβαναν επίσης να με προστατεύσουν από κάθε είδους πρόβλημα που θα έμπαινε στο δρόμο μου».

Σήμερα η 26χρονη «κούκλα» είναι μπαλαρίνα και μοντέλο, ενίοτε ποζάρει και σε ημίγυμνες φωτογραφήσεις, τις οποίες εγκρίνουν οι γονείς της και ευτυχώς για την ίδια, έχει σπουδάσει παιδοψυχολογία…

Έχει χιλιάδες θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα και καθημερινά λαμβάνει πολλά μηνύματα από αυτούς. Παρόλα αυτά αυτό που συμβουλεύει η μικρή πριγκίπισσα τους ακολούθους της είναι να φροντίζουν να αγαπούν τον εαυτό τους. Όσο για το μέλλον εύχεται να βρει το πριγκιπόπουλό της, το οποίο, όπως δηλώνει, πρέπει να μην είναι κενό και να μην τον απασχολεί μόνο η εξωτερική του εμφάνιση…

 

 

Πηγή: newsbeast.gr