Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εξαφανίστε τις ρυτίδες με φυσικούς τρόπους

Εξαφανίστε τις ρυτίδες με φυσικούς τρόπους

Αντί να δίνετε μάχη για να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες με ακριβές κρέμες και υπηρεσίες γιατί δεν δοκιμάζετε να τις εξαφανίσετε με φυσικούς τρόπους;

 

Ασπράδι αυγού

Σπάστε μερικά ασπράδια αυγών σε ένα μικρό μπολ. Αφού τα ανακατέψετε με ένα πιρουνάκι σας να κάνετε ομελέτα, κάντε μασάζ στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε τα να στεγνώσουν για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και αφήστε τις φυσικές βιταμίνες Β και βιταμίνη Ε να λειτουργήσουν αναζωογονητικά.

Ελαιόλαδο

Το φυσικό ελαιόλαδο μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει απαλό και εύπλαστο. Κάντε απαλό μασάζ ρίχνοντας μερικές σταγόνες ελαιόλαδου στο πρόσωπό σας λίγο πριν τον ύπνο και ξεπλύνετε με μια μαλακή πετσέτα. Θα ξυπνήσετε με το δέρμα σας να είναι απαλό σαν μωρού και υγιές.

Μασάζ

Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας λοσιόν, αφιερώστε λίγα λεπτά για να κάνετε στο πρόσωπό σας ένα μασάζ με απαλές αλλά σταθερές κινήσεις. Εστιάστε σε προβληματικές περιοχές όπως γύρω από το λαιμό σας, κάτω από τα μάτια σας και το μέτωπό και γύρω από τα χείλη.

Φρούτα και λαχανικά

Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά χαρίζουν βιταμίνες Α και D θα βοηθήσουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο λαμπερό. Φροντίστε επίσης να καταναλώνετε άφθονο χυμό φρέσκων φρούτων και λαχανικών και στο σπίτι.

Χυμό λεμονιού

Κόψτε ένα λεμόνι και κάντε μασάζ με τον χυμό του στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου σας. Η οξύτητα του λεμονιού βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Αναπνεύστε βαθιά και επιτρέψτε στην αρωματοθεραπεία να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

 

 

 

 

Πηγή: baby.gr