Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024
«Το μυαλό μου είναι στη δουλειά, όχι στο γάμο»

«Το μυαλό μου είναι στη δουλειά, όχι στο γάμο»

Η Ελένη Χατζίδου δεν βιάζεται να ντυθεί νυφούλα

Για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Χατζίδου στην κάμερα εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού».

«Έχω σταθεί τυχερή μέχρι σήμερα, αλλά θέλει και πολλή προσπάθεια. Μετά από μια επιτυχία πρέπει να αποδείξεις πως την άξιζες και ότι δεν σου ήρθε ουρανοκατέβατη. Οπότε είναι και λίγο αγχωτικό όλο αυτό» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Με την επιτυχία του “Χειρότερα” ένιωσα πως έχασα λίγο τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σε αυτό πιστεύω οφείλονται και οι κρίσεις πανικού. Πέρασα λίγο δύσκολα, ενώ ήμουν χαρούμενη και έκανα αυτό που αγαπώ και ήθελα πάντα. Άρχισα να πετυχαίνω τους στόχους μου, αλλά αγχώθηκα γιατί ήταν πολύ μεγάλο βήμα για αρχή. Πάντα καταλήγω, όμως, να θέλω να ξαναδουλέψω με τον Παντελή».

Όσο για την προσωπική της ζωή; «Άκουσα ότι ο σύντροφός μου μού πήρε μονόπετρο. Δεν μου πήρε ποτέ! Δεν έχουμε συζητήσει κάτι για πιο σοβαρά. Καλώς ή κακώς, το μυαλό μου είναι στη δουλειά και θέλω να συγκεντρωθώ γι’ αυτό. Ούτε εκείνος δείχνει να βιάζεται για κάτι», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Πηγή: newsbeast.gr