Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

My Style Rocks: Η Εμιλία δεν πίστευε όσα άκουσε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -«Αλήθεια; Όντως;» [βίντεο]

Κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό άφησε την Εμιλία Vodos η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks κατά τη διάρκεια της βαθμολόγησής της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής η Εμιλία παρουσίασε μία ξεχωριστή και όπως αποδείχτηκε εξαιρετική ενδυματολογική επιλογή, για την οποία επιβραβεύτηκε τόσο από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες όσο και από την κριτική επιτροπή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

My Style Rocks: Η αντίδραση της Εμιλίας στην κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όταν η Εμιλία παρουσιάστηκε μπροστά στους κριτές του My Style Rocks, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Νομίζω ότι γενικά δεν σηκώνει πολλή συζήτηση αυτό το λουκ. Γενικά είσαι ένα κορίτσι που μας ”πούλησε” αυτή την εικόνα, περιμέναμε να δούμε αυτές τις εμφανίσεις από εσένα καθημερινά και το αποζητούσαμε», είπε η Ηλιάνα.

«Κάπου στην πορεία λίγο το χάσαμε, σαν να το ξαναβρήκαμε, οπότε επειδή το βλέπω και μπορεί να μην το ξαναδώ, νομίζω ότι ήρθε αυτή η μέρα» τόνισε χαρακτηριστικά, βαθμολογώντας με 5 την προσπάθεια της Εμιλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Α! Αλήθεια; Όντως;» είπε ενθουσιασμένη η Κατερίνα Καραβάτου, με την Εμιλία να κάνει τον σταυρό της και να λέει «ο Χριστός και η Παναγία».

Δείτε το απόσπασμα από το My Style Rocks με το «πεντάρι» στην Εμιλία από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Πηγή